Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 GLOBAL-Serv dla nowego/starego :P

xBishop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Postanowiłęm zagrać na serwerze który ma jakąmś przyszłość,a więc wybrałem Pla,wydaję mi się to najlepszy wybór..

wiadomo..może nie jest to ten sam metin2 któy kiedyś mi się podobał ale ma wiele on zalet:

Nie padnie, w przeciwieństwie do privów,bo nawet jesli priv stoi to i tak luda brakuje(BALMORA S1 np)

I szukam harda,może nie jest to HARD GIGANT jak dawniej,ale duużo cięższy niż każde privy Hardy ^^

Ale o co mi chodzi:

Nie wiem gdzie zacząć?na jakim servie będzie najlepiej?chodzi mi żeby jakoś łątwiej było zacząć,ale i ludzi jak najwięcej,rozmyślam o 3servach i trzeba wybrac jeden znich: Tortuga,Samos,Diumar.Który polecacie?  i dalczego?

Opublikowano

Tortuga.Duzo osob i wysokie ceny wiec latwiej zarobic.Ja gram na etolinie i tez jest okej.Ale wiadomo metin sie przejadl,tam zawsze jak i teraz wszystkie eventy i inne rzeczy pod is tylko.Tak jak yangi zrobili w is.I to bardzo drogo tam

Tortuga.Duzo osob i wysokie ceny wiec latwiej zarobic.Ja gram na etolinie i tez jest okej.Ale wiadomo metin sie przejadl,tam zawsze jak i teraz wszystkie eventy i inne rzeczy pod is tylko.Tak jak yangi zrobili w is.I to bardzo drogo tam

/niereg. sygna

Opublikowano

Negros.

- Najwięcej ludzi, dobry rynek - łatwy zarobek na dobry ekwipunek.

Up dla Cb pod is, dla nie których nie. Były amory i inne, tylko wy nie potraficie korzystać.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Negros to fuzja ktorych serwow?

a najwięcej luda gdzie gra?

Wogóle to może zbocze z tematu ale:

Co mysliscie o nowosciach w metinie?te szarfy?kamienie antymagii?likanie?

Opublikowano

@xBishop tylko zauwaz jaki obnizyli z tego drop ludzie mowili,ze przez 4h 4 skrzynki .I lipa,ze tak obnizyli drop.Poza tym teraz w wakacje ludzie wola spedzac czas na dworzu niz przy kompach

/niereg. sygna

Opublikowano

szarfa jest okej dodaje ci dodatkowe bony i masz na stałe.Likan to jak ma maly lvl to porazka.Ale on sie nie nadaje do expa.ale jak juz ma 70+lvl to kosi w pvp

/niereg. sygna

Opublikowano

Pozostałość po Solarze. Tu najwięcej gra ludzi. Nowości są tylko pod IS, a likan jest dobry do Metinów, ale na wyższych "szczeblach".

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Nowicjusz
Opublikowano

Samos, polecam bo sam gram - Stara elita metina tutaj gra, a ludzi w godzinach szczytu tez sporo :)

kHs3WAO.gif

Opublikowano

Polecam Ci grę na Etolinie gram tam od początku gdy był jeszcze Grymuar i jeszcze parę znajomych ze starych czasów mam więc myślę, że nie jest źle. Ceny też nie są wysokie, a ludzie czasami pomagają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...