Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da radę ?

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Mam pytanie odnośnie płyty głównej..czy idzie kupić jakąś w miarę fajną Nową płytę główną do 150zł ? Moje wymagania to to żeby była pod Socket AM3/AM3+ ....Procesora nie zamierzam podkręcać,być może kiedyś przy zmianie procesora też nie zamierzałbym podkręcać..I oczywiście żeby były sloty na DDR3 [najlepiej dwa sloty] 

Z góry dziękuje za pomoc  :ninja:

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Da radę nową, ale to będzie tak uboga płyta, że nawet nie warto

http://allegro.pl/plyta-glowna-asrock-970-extreme3-r2-0-am3-3-i5592936137.html

Używana, sprawna płyta. Nawet nada się do oc

Jak tak bardzo chcesz nową

http://www.morele.net/plyta-glowna-gigabyte-ga-78lmt-s2-760g-dualddr3-1066-sata2-raid-gblan-matx-ga-78lmt-s2-516323/

Najtańsza dostępna płyta. Uboga w złącza i banki na ram.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Raczej,zdecydowałbym się na tą używaną z Allegro...Tyle że się trochę boję,bo wiele rzeczy zamawiałem przez Allegro,tzw: procesor,zasilacze itp..Ale co do płyty bałbym się ...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Raczej,zdecydowałbym się na tą używaną z Allegro...Tyle że się trochę boję,bo wiele rzeczy zamawiałem przez Allegro,tzw: procesor,zasilacze itp..Ale co do płyty bałbym się ...

Nie masz czego, w razie wu możesz zwrócić do 14 dni bodajże, a jeśli będą problemy to zgłosisz sprawę do allegro ;)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie masz czego, w razie wu możesz zwrócić do 14 dni bodajże, a jeśli będą problemy to zgłosisz sprawę do allegro ;)

14 dni jedynie jak kupuje nowo, jak uzywane/od prywaciarza to juz miedzy soba uzgadniaja 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...