Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny

norbert485

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat.

Co lepiej kupić - AWP Asiimov BS - look FT za 24 euro.

Czy - Ak 47 vulcan Well Worn?

I takie pytanko - Czy jak chcę zakupić rzecz z rynku to muszę potwierdzić zakup przez e-mail?

Opublikowano

Po pierwsze kup za klucze nie na rynku. Po drugie zależy czym więcej grasz. Za te 24 euro spokojnie kupisz 10 kluczy. Za 9 kluczy bez problemu kupić Asiimova bs look FT i zamiast jednego klucza mógłbyś sobie kupić stickery do awki. Z kolei Vulcun przydałoby się o ile dobrze pamiętam jeden dodatkowy klucz i mógłbyś kupić go w stanie FT.

edit. vulcun ww look ft 9 kluczy (jeden 61 % z 3 stickerami titan widziałem właśnie w tej cenie) FT zaczyna się od 12.

Opublikowano

poszukać na lounge i zaproponować wymianę. Logujesz się tam na stronie dajesz tam szukaj wyszukujesz dany skin i po stronie tego co masz dajesz any key. Zeby sprawdzić stan najeżdżasz kursorem na item w ofercie i w większości pokazuje float okolice 60% to FT. Najeżdżasz na czas w ofercie i powinno wyskoczyć Ci info od sprzedawcy większość podaje cene w kluczach części musisz wysłać po prostu samą ofertę i poczekać na reakcję. Jeżeli nie ma pokazanego procentażu to dajesz trade i inspectujesz z jego  ekwipunku jeżeli stan ci odpowiada to składasz ofertę i czekasz.

Opublikowano

czekaj zapomniałem dodać że klucze kupione na rynku mają 7 dni blokady wymiany. Ja z reguły kupuje klucze na allegro po są 60 centów taniej niż na rynku i wypadło mi z głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...