Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich obecnie trybów jest najmniej?

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę założyć serwer (1.8.8) i mam do was pytanko, jakich serwerów aktualnie jest najmniej i chcielibyście na takowych pograć?

Opublikowano

Najmniej nie znaczy, że będzie na nie popyt.

Czasem najwięcej jest towarem deficytowym.

Najpierw zastanów się nad potencjałem rynkowym, a następnie nad towerem, który będziesz dostarczał na rynek.

Opublikowano

po długim i intensywnym wysiłku stwierdzam że , i tu zacytuję , samego siebie.

NOWYCH

rzygać mi sie chce jak widze kolejny serwer pvp+skrzynie czy EHC czy jakis popaprany serwer pseudo survival + "autorskie" frakcje , z czego większość z tych serwerów to klony , a reszta poza drobnymi wyjątkami jest tak gów&$@ ,przepraszam ,  słabo zrobiona że aż płakac się chce gdy widzisz na nich graczy ale co ja mogę , co ja tam mogę wiedzieć jako zwykły gracz...

Jest wiele serwerów na których bym nie grał nawet gdyby mi zapłacili (to też zależy od tego ile by mi płacili) a serwer i tak pęka w szwach , choć jest najzwyczajniej badziewny

Opublikowano

Według mnie obecnie jest najmniej porządnych, ciekawych i dobrych trybów Hardcore & SkyBlock z jakimiś ciekawymi i różnymi autorskimi zadaniami, które sprawią, że nie znudzi się dla graczy rozgrywka po dwóch dniach. 

Tryby Survival + Gildie nie opłaca się już tworzyć, ponieważ jest ich teraz mnóstwo dużo i z tego co czytam, to gracze nie mogą już o nich słyszeć. 

Ewentualnie mógłbyś zrobić taki serwer Survival, ale czysty bez zbytecznych dodatków, czy innych rzeczy, które są na trybach Survival i się powtarzają.

Opublikowano

Zdecydowanie serwerów RPG/SkyBlock jest mało na takich bym pograł easyhc itp jest masa

Opublikowano

Prison/Jail- Ale nie taki że po prostu rozwalasz klocki i kupujesz kolejna strefe tylko jakieś np Citizensy(Nie muszą być autorskie pluginy itd ale administracja gdzies 16+) i dają ci misję np pobij jakiegoś współlokatora można uciekać event na ucieczke np,jakieś bójki,strażnicy a nie że masz wolną rękę i kopiesz stone tylko dużo urozmaiceń!

pJIegsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...