Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xHennek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacje moim marzeniem jest żeby zostać Youtuberem i zacząłem juz nagrywac filmy Gameplayowe lecz chciałbym usłyszeć od innych jakie sa moje filmy i co muszę poprawić żeby być idealnym dlatego zamieszczam moj film do kanału żeby użytkownicy MPC Forum mogli mi napisać moje błędy żeby mógł je poprawić w przyszłości

Zachęcam do oglądania

https://www.youtube.com/watch?v=Xb8y20hzlQs

Opublikowano

"zacząłem" xD no nie jest źle

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

"Lidż of Legends" XDD 

Czyta się " Lig of Ledżends "

+ tak jak Morness, czerwone paski odstraszaja.

A i bedac w Silverze V nie mozna byc bardzo dobrym graczem lola. ( winratio na - )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Usuń paski z boków, ponieważ one odstraszają.

Ekko pod full tanka nie jest opłacalny, serio. W jungli gra się nim pod AP lub AP tanky.

Runeglaive (niebieski lub różowy smite) -> RoA -> Buty (sorce) -> Luden's Echo -> Void Staff/Zhonya (W zależności, czy enemy mają dużo mr i jak bardzo potrzebna nam klepsydra) -> Rabadon

Opublikowano

Usuń paski z boków, ponieważ one odstraszają.

Ekko pod full tanka nie jest opłacalny, serio. W jungli gra się nim pod AP lub AP tanky.

Runeglaive (niebieski lub różowy smite) -> RoA -> Buty (sorce) -> Luden's Echo -> Void Staff/Zhonya (W zależności, czy enemy mają dużo mr i jak bardzo potrzebna nam klepsydra) -> Rabadon

Chyba że jest się jankosem  2yuhz7m.jpg

jifdyv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...