Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiona gra z działu MMORPG

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym, by każdy napisał, którą grę z działu MMORPG na MPC Forum lubi najbardziej i uzasadnił dlaczego.

qTyp0z6.png

Opublikowano

Path Of Exile dlaczego?

Gierka sama w sobie jest bardzo fajna, podoba mi się sterowanie w tej grze i grafika, przypomina mi to czasy starego dobrego metka, gra jest troszeczkę podobna do cabala gdzie mamy uzbrojenie, wyposażenie także są fajne lokacje w grze i bardzo wciąga. 

Opublikowano

­League of Legends.

Wspaniałe community oraz przyjaźni gracze sprawiają, że mam ochotę spędzać z nimi coraz więcej czasu. Prócz tego podoba mi się kooperowanie wraz z innymi znajomymi.

Opublikowano

­World of Warcraft - król mmorpg krótko i na temat.

Nie ma chyba tak długoletniej i rozbudowanej gry na rynku.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Metin2 - sentymenty, gram tyle lat że wiem o tej grze wszystko :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Lineage - kiedy byłem całkiem mały nadupcałem w to z starszymi braćmi, genialna gierka. :D 

Drakensang - bardzo przyjemny mmo do pogrania z kilkoma znajomymi 

Opublikowano

NosTale, sentyment, fabuła, ciekawie zrobiona gra i ciężko się tam nudzić.

Opublikowano

Metin2 - Gram w tą grę od 2008 roku i dokąd mnie nikt nie sprowadził na prywatne serwery zawsze lubiłem sobie poexpić na globalu nie ważne czy miałem ten 33 lvl czy expiłem od nowa po prostu stary klimat tej gry był wspaniały i zawsze mnie do siebie przyciągał. Teraz gra na MT2 PL nie ma sensu bez ItemShopu.

Opublikowano

Path Of Exile dlaczego?

Gierka sama w sobie jest bardzo fajna, podoba mi się sterowanie w tej grze i grafika, przypomina mi to czasy starego dobrego metka, gra jest troszeczkę podobna do cabala gdzie mamy uzbrojenie, wyposażenie także są fajne lokacje w grze i bardzo wciąga. 

@Elegy. Rzeczywiście bardzo wciąga. Po twoim poście postanowiłem spróbować w to zagrać i nawet nie wiem kiedy minęły 3 godziny :D

qTyp0z6.png

Opublikowano

League of legends - gram w to o dawna, a nadal tylko silver ;( ale bawie się dobrze, ta gra jest dobra po tym względem, że sporo w niej nauki, a jak gry się uczysz cały czas, doskonalisz, to imo jest dobra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...