Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lapek - Kredyt - pomoc

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupic lapka na raty, i chciał bym zeby starasza go wziela na siebie.
Jako ze pracuje tam gdzie pracuje juz od dawna, ale od 22 sierpnia ma podpisac nową umowę , czy to cos zmieni jesli teraz zloze wniosek o kredyt , a jak zloze po 22 , czy moze to cos zmienic?
Moge wybrac tylko Santander albo Agricole.
Jak macie jakies porady piszcie.

Opublikowano

pewnie jej dadzą, ale skąd my to mamy wiedzieć?

Jeśli nie wiesz to po co robisz offtop?

Bardziej chodzi o to czy to ze konczy jej sie umowa ale ma pewną pracę , czy to bedzie mialo wpływ jakis na przyznanie lub nie przyznanie kredytu.

Opublikowano

Jeśli nie wiesz to po co robisz offtop?

Bardziej chodzi o to czy to ze konczy jej sie umowa ale ma pewną pracę , czy to bedzie mialo wpływ jakis na przyznanie lub nie przyznanie kredytu.

Kwota jest bardzo mała =~ miesięcznemu zarobkowi więc na pewno dadzą.

Opublikowano

Niekoniecznie musza jej dać, skoro to najniższa krajowa, to dupy nie urywa a weź pod uwagę że ma Ciebie na utrzymaniu oraz dom. Myślę że to w zależności będzie ile ojciec Twój zarabia i jakie macie wydatki. Najlepiej iść i pytać a nie sięgać po porady na mpc. 

Opublikowano

Niekoniecznie musza jej dać, skoro to najniższa krajowa, to dupy nie urywa a weź pod uwagę że ma Ciebie na utrzymaniu oraz dom. Myślę że to w zależności będzie ile ojciec Twój zarabia i jakie macie wydatki. Najlepiej iść i pytać a nie sięgać po porady na mpc. 

Od kiedy to średnia krajowa to najniższa pensja???

Opublikowano

Od kiedy to średnia krajowa to najniższa pensja???

Nie jest to raczej wazny aspekt w tym temacie :P

Nie ma mnie na utrzymaniu , poprostu chce zeby ona na siebie wziela bo ja wyjezdzam do Anglii.

Temat do zamkniecia.

Przed podpisaniem umowy nie dostanie oswiadczenia o zatrudnieniu , jedynie o zarobkach ale to nie wystarczy , czekam do 21 i potem lecę do banku.

Dzieki wszystkim macie (y) Lajki  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...