Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić swiniarke z rzucającymi swiniami

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić jakąś swiniarke która rzuca swiniami albo czyms, lub jak zrobić jakąś fajną swiniarke.

no i jak zespawnić w commandblocku czy czyms palącą się swinie?

Opublikowano

@554461402688252517908.png Biumrk chodzi mi o taką jak na mchc widziałem że swinia zbudowana takjakby pluje swiniami i to leci jak strzala w sensie ze leci w bok a potem spada tylko nie tak daleko

Opublikowano

chodzi mi o taką jak na mchc widziałem że swinia zbudowana takjakby pluje swiniami i to leci jak strzala w sensie ze leci w bok a potem spada tylko nie tak daleko

Świnie to musisz sam sobie zbudować. ;p

Musi wyrzucać zwierzęta? Nie lepiej od razu np. befsztyk?

Jeśli tak, to plugin na nieskończony dispenser i wbuduj sobie gdzieś.

Najwyżej wysokość 23 kratki i daj tam jajka spawnujące.

Opublikowano

wiem że swinie musze sam zbudować befsztyk może byc odrazu ale chce zeby jak najlepiej, a ten dispense to chyba tóż przed nim spawnuje, a nie rzuca tą swinią

Opublikowano

Niestety nie znam pluginu / skryptu gdzie świnie strzelają w przód natomiast jest skrypt DragoPIG gdzie spadają od razu płonące z góry i wygląda to też efektownie, pamiętaj by w świniarce nie było deszczu bo inaczej świnie nie będą zdychać a serwer zdechnie od nadmiaru mobów  B)

LINK : http://pastebin.com/Xb3gEG1S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...