Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RetroN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z mikrofonem w CS:GO. Wszyscy słyszą mój głos takim zmodulowanym, niskim basem takim bełkotem niskim i nic nie rozumieją. Na skypie itp wszystko jest normalnie. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Audio -> Ustawienia

Próbowałeś tam coś poszperać? Ewentualnie możesz spróbować spójność plików, może jakiś problem z grą.

Opublikowano

@Miksterek Patrzyłem tam i nic nie ustalilem. Patrzyłem również w systemowych ustawieniach ale też nic. Spójność plików też nie pomogła.

@PaczeqPr #laczmy_sie_w_bolu Mam win 10

Na win 7 było normalnie, a na win 10 nwm czy mam tak od paru dni czy od poczatku bo sie nie skarzyli. Dodam, że mam csa na pulpicie bo w program files na win 10 nie chcial sie zainstalowac.

Opublikowano

@RetroN_ Mi też się to zrobiło jak się przeniosłem na win 10, to musi być wina tego systemu operacyjnego. Chyba w 2-3 dzień po zainstalowaniu nowego systemu koledzy zaczęli mi mówić że coś nie tak z moim mikrem, a na TS było normalnie :c

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

No to panowie co? Trzeba zbierać piątki i wbijać na TS, No chybą ze napisać do microsoftu i czekać pół roku aż przeczytają naszą wiadomość :c Chyba że znjadzie się jakiś fix, w co wątpie, ponieważ system dopiero co wszedł w obieg...

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

przechodzisz mutacje to normalne xD a tak serio to pewnie win 10 nie jest zgodny z twoją karta dzwiiękową czy c**j wie co jak sa to pobierz sterowniki do twojego mikra 

Opublikowano

@Topblizz Nie czytasz innych postów? Wszyscy na win 10 mają ten sam problem...

Napisałem steamowi, bo wszystko dziala tylko nie cs. Tak wygląda wiadomość : Witam. Po przejściu na Windows 10 mam problem z mikrofonem. Mianowicie mój głos słychać jak zmodulowany, taki niski. Nikt nic nie rozumie. Występuje to tylko w Counter-Strike'u :GO. Reszta gier, Skype itp. działają normalnie z mikrofonem. Pisałem na forum http://www.mpcforum.pl/topic/1451399-mikrofon-w-csgo/i wszyscy po przejściu na win 10 też mają ten problem. Możemy spodziewać się jakiejś aktualizacji? Proszę o szybką odpowiedź .

Opublikowano

@RetroN_ nie prawda nie wszyscy, od wczoraj mam wn10... Zamiast przełożyć aktualizacje kliknąłem uaktualnij teraz... Wystarczy zainstalować nowe sterowniki do 10tki Realtek 2.79 bodajże, nawet jest już obsługa wn10 i znowu wszystko gra a raczej słychać :)

Opublikowano

@Renuś Wszyscy w tym temacie (oprócz cb :P), ale ogólnie to rozmiawiałem z ruskiem i on też nie ma tego głosu, a ma win 10. A nie każdy ma taką kartę dźwiękową jak ty. Ja mam zintegrowaną.... Więc twoje stery mi dźwięki całkiem zepsują.... A wgrywałem najnowsze stery do dźwięku. A ty miałeś tak przed wgraniem najnowszych? Ja chyba wale tą 10 i jutro przywracam do 7. Poniżej 50% jasności ekranu ekran się wyłącza (2 razy wgrywałem stery do win 10 z oryginalnej strony), mikro w cs nie działa, czasami przyladżyło, wkurza mnie czasami bo bugi, dzisiaj była aktualizacja, a po niej - same lagi (nie da sie wytrzymac) pojawia się ikonka X przy dźwięku i internecie (chociaż to i to działa, ale nie moge ich modyfikować). Dzięki M$ za taki system ;)

Opublikowano

Oczekujesz zbyt wiele od systemu który dopiero wyszedł, i ma czasem błędy które zostaną naprawione w prawdopodobnie SP o ile taki będzie - lub mniejszym czy większym updacie.

I fixed it by going into the settings under "steam" and then going to "voice". From there, you will click "change device". Find your microphone and double click on it. Click on the "Microphone Effects" tab above it and click "Disable Microphone Enhancements". I clicked "Apply" and started CSGO and my mic worked fine

Zobacz czy ci to zadziała.

Opublikowano

Oczekujesz zbyt wiele od systemu który dopiero wyszedł, i ma czasem błędy które zostaną naprawione w prawdopodobnie SP o ile taki będzie - lub mniejszym czy większym updacie.

I fixed it by going into the settings under "steam" and then going to "voice". From there, you will click "change device". Find your microphone and double click on it. Click on the "Microphone Effects" tab above it and click "Disable Microphone Enhancements". I clicked "Apply" and started CSGO and my mic worked fine

Zobacz czy ci to zadziała.

DZIAŁA DZIĘKI

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...