Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finały w multikinie

kavoweciastko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby byly w katowicach to bym sie wybral, czytalem juz o tym i szczerze lepiej podpiac komputer do telewizora, zaprosic kolegow kupic zimne piwko(lub soczek) i wyjdziesz na tym lepiej. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W telewizji wszystko będzie lecieć. Do kina można iść w większym gronie. Mogli by dawać jakieś fanty, np. kodzik na skina, to bym poszła XP

Opublikowano

Tu nie chodzi o to co się ogląda ale w jakiej atmosferze, fajniej obejrzeć takie finały na wieeelkim ekranie.

Sam bym poszedł ale mieszkam w jakimś gówno mieście. D:

gnYrBkB.png

Opublikowano

W telewizji wszystko będzie lecieć. Do kina można iść w większym gronie. Mogli by dawać jakieś fanty, np. kodzik na skina, to bym poszła XP

Bedą ponoc jakies gry, konkursy bla bla, rioterzy ponoc tez.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gdyby to było w moim mieście to bym chętnie skoczył a tak to lipa :/

Niby cena ceną, ale fajnie tak pooglądać na takim wielkim ekranie.

Opublikowano

Jak zwykle wszystko, co ciekawe, dzieje się setki kilometrów ode mnie. Obejrzę sobie w domu, na moim kinie domowym. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na jakim kanale bedzie leciec w telewizji?

Najpewniej to PSN, tam tylko może być to transmitowane. Dowiemy się zapewne niedługo, co i jak z telewizją. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli cena ulegnie obniżeniu to na pewno wybiorę się ze znajomymi ;) 40 zł to zdecydowana przesada.

Cena powinna wynosić tyle, ile bilet do kina, albo i nawet mniej. To nie jest jakieś wielkie, mega super wydarzenie, to jest gra, a nie film, który jest bestsellerem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pewnie polsat sport news jak dotychczas

Rok temu nie było na Polsat Sport News tylko na Polsat Viasat Explore

Opublikowano

Na jakim kanale bedzie leciec w telewizji?

Polsat Viasat Explore, z tym że tam będą polscy komentatorzy.

Jeśli cena ulegnie obniżeniu to na pewno wybiorę się ze znajomymi ;) 40 zł to zdecydowana przesada.

A ja Ci powiem, że według mnie cena dobra. Film z reguł trwa 2 godziny, a finały będą trwać 4-8 godzin, wiec cena nie jest taka zła.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Cena nie jest jakaś ogromna wg mnie. Niestety się nie wybiorę, gdyż mam trochę za daleko, by sobie pozwolić na taki wypad do kina.

Opublikowano

Niedawno się przeprowadziłem do Gdańska a za mną moja dziewczyna, więc w sumie ciekawie będzie pójść obejrzeć lola na dużym ekranie. 

Przejdę się z nią. :D

Hello there.

Opublikowano

A ja wam powiem, i nie to ze nie mam kwitu czy cos. Poprostu dla mnie mecze lcsowe bez czytania  TRASH TALKU na twitch chacie to nie to samo :D

Opublikowano

A ja wam powiem, i nie to ze nie mam kwitu czy cos. Poprostu dla mnie mecze lcsowe bez czytania  TRASH TALKU na twitch chacie to nie to samo :D

Twitch na telefonie stop video sam chat i trash talk came back :D <pozostaje dobre ukrycie telefonu...>

Hello there.

Opublikowano

40zł trochę dużo za streamowanie czegoś na co nie muszą wykupować licencji. Do tego pewnie trzeba będzie sobie załatwić żarcie itp.

Wystarczy dobre nagłośnienie i TV oraz dobry net i już można sobie samemu na spokojnie w domu oglądać a za te 40zł zamówić spokojnie pizze.

jjVvjT4.png

Opublikowano

To już wolę dołożyć 10 zł i kupić sobie RP. Nie wybieram się, ale jak ktoś lubi, ma czas i blisko, to czemu nie ;f

Opublikowano

­Szkoda, że nie w moim mieście.

40 zł to jest mało, bo ja pamiętam, że jak byłem dzieckiem to wziąłem największy pakiet żarcia za ponad 30 zł do jakiegoś marnego filmu :D

Jak dla mnie ciekawa inicjatywa i można poznać innych graczy.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

40zł trochę dużo za streamowanie czegoś na co nie muszą wykupować licencji. Do tego pewnie trzeba będzie sobie załatwić żarcie itp.

Wystarczy dobre nagłośnienie i TV oraz dobry net i już można sobie samemu na spokojnie w domu oglądać a za te 40zł zamówić spokojnie pizze.

Oni na wszystkim muszą zarobić ale zgodzę się z Tobą , szkoda pieniędzy wydawać na to.. ja wole sobie przerzucić ekran z monitora na duży ekran TV, zamówić pizze lub zestaw z McDonald i taniej mi wyjdzie niż siedzenie bez żarcia w pomieszczeniu przed gigantycznym ekranem xD

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...