Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lotharia.pl

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy byłaby możliwość zmniejszenia czasu oczekiwania biologa i usunięcie rzeczy do dropnięcia ze sklepu ? Aby to był jakikolwiek wysiłek aby mieć tego biologa a nie jedynie poświęcić więcej czasu niż inni :) ? I tak samo z kd ? Dużo ciekawiej będzie jak będziemy musieli je sami dropnąć z metków + wzbogaci to rynek, a dodać ich możliwość ulepszania u kowala za odpowiednią cene (w miarę drogo) aby + 1,2 nie były bezwartościowe :)

Ogólnie rynek i tak powinien być dość bogaty, ale nie chciałbym robić z tego serwera Harda, takie ułatwienia jak mozolne chodzenie i dropienie rzeczy jest dość nudne, co do czasu, to postaram się go i tak zmniejszyć.

KD można ulepszać do +5, na najwyższy poziom potrzebny jest ulepszacz, który dropi z bossów i oczywiście yang. A zapewniam Cię, że takie zastosowanie na pewno urozmaici wartość KD.

Zapraszam na forum do działu propozycje, jeśli chcesz dalej rozmawiać na ten temat ;)

Opublikowano

możesz zmniejszyć ilość przedmiotów do oddania np, 4 zęby, wiadomo że nikt nie lubi stać godzine przy biologu i nie wszyscy lubią mieć wszystko pod nos podsunięte

ps. wejde jutro bo mi wywaliło error przy pobieraniu :D pewnie modem zasięg stracił w nocy

Opublikowano

Grałem niecałe 30 minut na tej becie i niczym on nie porywa. Serwer jest kompletnie niedopracowany. Niczym( poza ratami) nie różni się od globala. Serwer ma masę błędów, ma wystartować w piątek. Nawet jak doba miałaby 50h to nie dadzą rady wszystkiego dopracować. Cała prezentacja, choć uboga, to i tak ma się nijak do sytuacji na serwerze.

Serwer niczym nie przyciąga. Rada ode mnie- zmieńcie koncepcję serwera i ruszcie o wiele później, bo do piątku to Wy nic nie poprawicie.

A ten chwyt z muzyką, to dopiero porażka. Póki co gracz może posłuchać muzykę przy logowaniu i wyborze postaci, czyli w miejscach, gdzie przebywa średnio po 5 sekund :D

Opublikowano

To wyciąganie KD to jest dobry patent tylko nie wiem dlaczego nikt go nie używa skoro jest prawie ogólnodostępny.

Jakieś dungeony znajdziemy na serwerze?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Grałem niecałe 30 minut na tej becie i niczym on nie porywa. Serwer jest kompletnie niedopracowany. Niczym( poza ratami) nie różni się od globala. Serwer ma masę błędów, ma wystartować w piątek. Nawet jak doba miałaby 50h to nie dadzą rady wszystkiego dopracować. Cała prezentacja, choć uboga, to i tak ma się nijak do sytuacji na serwerze.

Serwer niczym nie przyciąga. Rada ode mnie- zmieńcie koncepcję serwera i ruszcie o wiele później, bo do piątku to Wy nic nie poprawicie.

A ten chwyt z muzyką, to dopiero porażka. Póki co gracz może posłuchać muzykę przy logowaniu i wyborze postaci, czyli w miejscach, gdzie przebywa średnio po 5 sekund :D

Startujemy w sobotę.

Piszesz jakie tutaj nie bugi, a żadnego nie wymieniłeś.

Opublikowano

Tak z nowości '' ulepszacze przy ulepszaniu, zmiana eq , teleportacja pod mapką i więcej to ja tu nic nie widzę czyste pliczki

Jest wgl. sens startować z takim czymś teraz ? popatrz na inne prezentacje w dziale ( konkurencję która startuje zapewne w przybliżonym terminie )

Ps. Nie hejtuje :D

Ps 2. Muzyki i tak w metku nikt nie słucha <^^>

Opublikowano

Tak z nowości '' ulepszacze przy ulepszaniu, zmiana eq , teleportacja pod mapką i więcej to ja tu nic nie widzę czyste pliczki

Jest wgl. sens startować z takim czymś teraz ? popatrz na inne prezentacje w dziale ( konkurencję która startuje zapewne w przybliżonym terminie )

Ps. Nie hejtuje :D

Ps 2. Muzyki i tak w metku nikt nie słucha <^^>

No widzisz, wszyscy biorą udział w jakimś wyścigu, kto więcej napcha, ten niby wygra.

A my będziemy inni.

Choć tak czy siak, to kwestia reklamy.

Opublikowano

Niby KD łatwo, a jednak biolog z oddawaniem co kilka h?
Niby serwer spoko, a jednak dwa pierwsze dungi na 3postacie (kogoś yebło za przeproszeniem, mało jaki solowy gracz będzie walił 3 postacie, 2 to jeszcze do przeżycia, ale 3... Przemyślcie)
Medale co 4h? Zróbcie np. Medal co 4h jak wejdzie, ale co 2h jeśli spali (czy cuś)
Ulepy jak na "PL + swoje" napisałeś w 12 poście pod prezką (w odpowiedzi na 11) - czyli mam rozumieć trzeba będzie dropić wszelakie śmieci jak nogi pająka, żabie udka, futra, pazury itd.. itd... itd... MAJĄC 2 (słownie DWIE) karty w eq?
Jeszcze raz co do dungeonów.. Macie 3 dungi + DT, jest to:
Baronowa - 3 osoby
Smoczek - 3 osoby
Katakumby - 1 osoba (cud)
No i prywatne DT
Czyli... No coś nie halo moim zdaniem
Kolejna sprawa, dwie osoby w Teamie? Niby mówią że im mniej tym lepiej, ale jedna to GA, zaś druga to Technik... czyli... Jakby coś to GA odpisze "sorry, nie naprawie bo nie ma technika", a technik odpisze "sorry, nie naprawie bo nie ma GA i nie chce robić nic po mojemu"? Nie ma żadnego GM'a, jakiegoś TuT'a itp.? (Na forum nie zaglądałem, jeżeli prowadzicie rekrutację - powinno to być pod prezką napisane)
Kolejne.. Gdzie są screeny expowisk / dokładna rozpiska od jakiego - do jakiego lvl'a, gdzie jest przykładowy drop, czemu nie ma mowy o żadnych metkach powyżej 90lvla? Jakieś screeny z przykładowym dropem? (moim zdaniem miło byłoby zobaczyć, skoro na serwerze będzie ulepów które zajmą pół eq ponad)

Opublikowano

Niby KD łatwo, a jednak biolog z oddawaniem co kilka h?

Niby serwer spoko, a jednak dwa pierwsze dungi na 3postacie (kogoś yebło za przeproszeniem, mało jaki solowy gracz będzie walił 3 postacie, 2 to jeszcze do przeżycia, ale 3... Przemyślcie)

Medale co 4h? Zróbcie np. Medal co 4h jak wejdzie, ale co 2h jeśli spali (czy cuś)

Ulepy jak na "PL + swoje" napisałeś w 12 poście pod prezką (w odpowiedzi na 11) - czyli mam rozumieć trzeba będzie dropić wszelakie śmieci jak nogi pająka, żabie udka, futra, pazury itd.. itd... itd... MAJĄC 2 (słownie DWIE) karty w eq?

Jeszcze raz co do dungeonów.. Macie 3 dungi + DT, jest to:

Baronowa - 3 osoby

Smoczek - 3 osoby

Katakumby - 1 osoba (cud)

No i prywatne DT

Czyli... No coś nie halo moim zdaniem

Kolejna sprawa, dwie osoby w Teamie? Niby mówią że im mniej tym lepiej, ale jedna to GA, zaś druga to Technik... czyli... Jakby coś to GA odpisze "sorry, nie naprawie bo nie ma technika", a technik odpisze "sorry, nie naprawie bo nie ma GA i nie chce robić nic po mojemu"? Nie ma żadnego GM'a, jakiegoś TuT'a itp.? (Na forum nie zaglądałem, jeżeli prowadzicie rekrutację - powinno to być pod prezką napisane)

Kolejne.. Gdzie są screeny expowisk / dokładna rozpiska od jakiego - do jakiego lvl'a, gdzie jest przykładowy drop, czemu nie ma mowy o żadnych metkach powyżej 90lvla? Jakieś screeny z przykładowym dropem? (moim zdaniem miło byłoby zobaczyć, skoro na serwerze będzie ulepów które zajmą pół eq ponad)

Co do ulepów to chodziło mi o takie jak kryształ energii, ale nie nogi pająka itd. Te są całkowicie usunięte.

Co do administracji, to my sami wiemy ile mamy czasu, żeby ogarnąć serwer, także w tej kwestii nie ma co wróżyć jak będzie bo to wszystko zależy od charakteru/chęci osoby.

Prezentacja uzupełniona zostanie przed startem.

A jeśli chodzi o wszelkie propozycje, dyskusje na temat zmian zapraszam na forum, tam dogadamy się z wszystkimi ;)

Opublikowano

widze ze kazdy chce w wakacje zarobic tego zlamanego szelonga na lody :D 
nie polecam kolejny nie wypal :D

Opublikowano

Polecam serwer, administrator wydaje się być bardzo poukładaną osobą, więc nie powinno być problemów z grą.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...