Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowany rynek a zakup skinów ze strony

Maska11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Kolega używał podobno strona działa i skina dostał 

2.O tej stronie się nie wypowiem musiałby ktoś przetestować czy skiny wysyłają 

graphic.png

Opublikowano

Zależy czy masz zabezpieczenie steamguard przez 2 tyg i czy w ciągu ostatniego tygodnia nie logowałeś się na konto z nowego urządzenia. Jeżeli spełniłeś oba warunki to jak najbardziej możesz. Osobiście polecam kupić klucze i handel na lounge. Można sporo zaoszczędzić. Kupując klucze na allegro płacisz 0,5€ taniej od sztuki niż normalnie i do tego kupując kluczami zwykle płacisz 80% ceny rynkowej. Nie jestem w stanie polecić Csgo-skins.pl, Dlaczego? Doładowałem tak konto niecały tydzień temu i do dziś nie było dostawy skinów. Na stanie nie ma dosłownie nic, a jakoś codziennie są w stanie wrzucić skiny do "losowania" które za pewne umożliwia tylko wylosowanie jeszcze tańszych skinów żeby zarobić jeszcze więcej niż jak normalnych. Dodam że kupując tam zazwyczaj dopłacasz dodatkowe 30% ceny rynkowej.

Opublikowano

http://skinmarket.pl/  - kupywałem z tej strony i polecam naprawdę zaufana!

Jeszcze znam kolege co daje za resztki psc daje skiny  http://steamcommunity.com/profiles/76561198015707935/tu jest jego profil. Kolega zaufany!:) 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

@Maska11

Jeśli jeszcze nie kupowałeś nigdzie i nie jesteś pewien czy strona nie kłamie, dziś przy kolejnym @ref pojawi się coś specjalnego w temacie z sygnatury. :)

Opublikowano

CSGO-Skiny.pl Nie Mają M4a1-s Tajga Jakieś Inne Strony za sms znacie?

csgo-skins.pl a nie skiny. ;) Jak pisałem wyżej przy kolejnym refie w temacie z sygnatury ( jakoś 19+ ) możesz zobaczyć czy na pewno strona nie kłamie. Do tego będą dostawy które są rozpisane, także M4A1-S tajga zawsze może być dostarczona. :p

Opublikowano

Zamówiłem na zasms TAJGE ft i czekam do ilu ona mi morze przyjść przyjdzie mi powiadomienie jak mi przyjdzie czy coś Proszę pomocy jestem w tym zielony ! :) ;D

Opublikowano

Zamówiłem na zasms TAJGE ft i czekam do ilu ona mi morze przyjść przyjdzie mi powiadomienie jak mi przyjdzie czy coś Proszę pomocy jestem w tym zielony ! :) ;D

Szkoda za późno wbiłem. Właśnie mam na wymianę Tajgę FT . Jak coś to pisz :D
Opublikowano

Ja z reguły jak kupowałem skiny za sms to czekałem kilka godzin na propozycje wymiany przez bota więc możesz jeszcze trochę poczekać jak nie przyjdzie do jutra to możesz do nich napisać

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...