Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Gdzie jest folderm Metin2 z plikami

dawidxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powróciłem do Metina i chciałem zainstalować Kamer Moda na PL ale nie mogę znaleźć plików Metin2

"C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\GameforgeLive.exe" "D:\g\POL_pol\Metin2\metin2launch.exe" -start Metin2

Nie ma tam Metina sprawdzałem wszędzie 

Proszę o odpowiedź

Opublikowano

­PM na ikone metina -> Właściwości -> Otwórz lokalizację pliku

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarce Metin2 i będziesz mieć ikonke PPM->Wlasciwości->Otwórz lokalizacje pliku. I już masz wszystko.

Dokładnie tak jak up. Poza tym napisałem, że tak jakby go w ogóle na dysku nie było. I takie pierdoły jak widoczność ukrytych folderów czy właśnie wpisanie w wyszukiwarkę nic nie daje. A mimo iż lokalizacje znam (w folderze Gameforge live) to i tak ten folder waży 64mb. Ciekawe czy poziom tego forum jest na tyle wysoki, żeby ktoś wpadł jak to rozwiązać. :)

Opublikowano
Odpal patcher, następnie na pasku zadań naciśnij PPM (oczywiście na proces patchera), teraz PPM na "Metin2 Patcher" i wybierz "Właściwości", tutaj powinna być lokalizacja.

Jeśli to nie wyjdzie, odpal patcher, później menadżer zadań, wejdź w procesy, naciśnij PPM na "metin2launch.exe *32" i "Otwórz lokalizację pliku".

Jedno z tych górnych powinno pomóc, ale jeszcze z takich prostszych możesz wpisać "logo1.avi" w wyszukiwaniu i jeśli znajdzie to otworzyć jego lokalizację.

Tylko w sumie skoro nie znajduje Ci metin2launch.exe to tego też może nie znaleźć...

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Pasjonat
Opublikowano

Sprawdź jeszcze w uruchom %appdata%.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Przecież napisałem, że znam lokalizację - pliki z klienta mają lokalizację w folderze Gameforge live, ale ten folder ma 64MB i tam klienta nie ma, tak samo wyszukiwarka ich nie widzi. Żadne zabawy z widocznością ukrytych folderów nie działają. Próbowałem wielu sposobów, kto wpadnie jak to rozwiązać będzie normalnie moim guru. xD  (Co prawda można sobie pobrać klienta osobno i wrzucić gdzie się chce, ale po co, może ktoś coś wymyśli. :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...