Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProHarDMu | S6E3 | Exp: 9999x | Drop: 90% | Nowy Start! 14.08.2015

florek1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakiś komunikat się pokazuje?

Czy po prostu się nie włącza?

Zainstaluj .net framework 4 i Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 i najlepiej jeszcze Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

Opublikowano

Za pierwszym razem wszedlem i przy zakladaniu postaci (juz wpisywalem nazwe) wywalilo mnie i "cos" w nowej karcie przegladarki mi sie otworzylo z komunikatem na czerwono - ale nie wiedzic dlaczego zamknąłem karte nie czytajac co to !! Komunikat z tego co pamietam byl krotki i pogrubiony :)

Dodam jeszcze ze inne Mu mi działaja prawidlowo

Opublikowano

Sciagniety - zadziala do pierwszego wywalenia z gry. Ponowne uruchomienie niemożliwe.  :)

pobierz clienta Lite do tego patch podany na stronie glownej i bedzie dzialac.

Zapraszam do gry , serwer dla zbicia czasu waluta na serwerze sa chaosy.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grałam na poprzedniej edycji więc możliwe że niedługo i tu zawitam :)

@E:
30~40 min. gry i dscnt. TYle z zabawy..

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Która to już odsłona serwera ? Jest sens?

Która to już odsłona serwera ? Jest sens?

Opublikowano

trochę pograłam i oto moje spostrzeżenia:

- bardzo mało osób, wieje pustką..

- serwer nastawiony na kredyty za kaskę

- chaosy praktycznie nie dropią (albo ja miałam takiego pecha)
- blesy i soule w sklepie (więc walutą są najczęściej doładowane opcjami itemy ze sklepu)
- system pcpointów których nie ma jak wykorzystać

- są niby darmowe kredyty za głosowanie w topkach i czas online ale jak łatwo się domyślić trzeba długo zbierać na coś sensownego

Żeby nie było tak pesymistycznie to na plus:

-serwer posiada wszystko co na low serwerze powinno być.

-wbicie pierwszego rr bez pomocy pójdzie w miarę szybko.

Jak ktoś lubi grać za $ to może śmiało grać ale czy to ma sens przy takiej frekwencji(?)
To co mnie najbardziej irytuje to niemożność włączenia fullscreenu nie ma startowego okienka jak w poprzedniej wersji, gdzie można było wybrać rozdziałke itd. 

Nie będę się bawić w gotowe skrypty bo nie po to zasysam nowego klienta zamiast łatki (bo tak owej nie ma czyli stary serwer można wywalić do kosza).

Serwowi raczej przyszłości nie wróże bo cały czas na tych samych skryptach wszystko jedzie, więc prawdopodobnie rebekka go zje jak inne temu podobne.

Ja raczej porozglądam się za innym serwerem ale może komuś przypadnie do gustu, a szkoda bo w poprzednią odsłonę grało mi się przyjemnie.

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

trochę pograłam i oto moje spostrzeżenia:

- bardzo mało osób, wieje pustką..

- serwer nastawiony na kredyty za kaskę

- chaosy praktycznie nie dropią (albo ja miałam takiego pecha)

- blesy i soule w sklepie (więc walutą są najczęściej doładowane opcjami itemy ze sklepu)

- system pcpointów których nie ma jak wykorzystać

- są niby darmowe kredyty za głosowanie w topkach i czas online ale jak łatwo się domyślić trzeba długo zbierać na coś sensownego

Żeby nie było tak pesymistycznie to na plus:

-serwer posiada wszystko co na low serwerze powinno być.

-wbicie pierwszego rr bez pomocy pójdzie w miarę szybko.

Jak ktoś lubi grać za $ to może śmiało grać ale czy to ma sens przy takiej frekwencji(?)

To co mnie najbardziej irytuje to niemożność włączenia fullscreenu nie ma startowego okienka jak w poprzedniej wersji, gdzie można było wybrać rozdziałke itd. 

Nie będę się bawić w gotowe skrypty bo nie po to zasysam nowego klienta zamiast łatki (bo tak owej nie ma czyli stary serwer można wywalić do kosza).

Serwowi raczej przyszłości nie wróże bo cały czas na tych samych skryptach wszystko jedzie, więc prawdopodobnie rebekka go zje jak inne temu podobne.

Ja raczej porozglądam się za innym serwerem ale może komuś przypadnie do gustu, a szkoda bo w poprzednią odsłonę grało mi się przyjemnie.

chaosy dropią bardzo dobrze 20 idzie nazbierać w godzine najlepije na evencie:P także meduza 2 ch.

System pc pointów jest dobry ale nie załatwy za 5k pc mozna podładować item na +13 do  +15 pralka przezuca L + opcej z jola

za 30 k pc jest seed. Po wygraniu CS w locie seedy są o 50% taniej :)

Za Gr kupie prawie cały set Fo bez jedengo itema z tym że troszke trzeba go dorobić w grze. A w jeden dzień niektórzy wbiją 1 Gr

rr bije się ok 2 min.

Jedyne co mnie trapi :D to że mało ludzi troszke gra :(

Opublikowano

jeśli chodzi o chaosy, być może, dlatego ja napisałam że mi akurat nie dropiły ;)

Chodziło mi o pcpointy a nie o webcoiny :) stan pcpointów pokazuje po każdym logowaniu do gry. Niby są ale gdzie je wykorzystać pojęcia nie mam, bo na pewno nie przez stronę, a w grze wyskakuje błąd po włączeniu sklepu :) 

Jeśli mowa o webcoinach:

GR za set, ok może i tak jest ale nie każdy siedzi cały dzień i nabija rr,
Powiedz mi tak na zdrową logikę, czy gra tam ktoś, kto czekał żeby zrobić gr, po to żeby mieć secik? :D 
Szczerzę wątpię :P

Więcej zabawy byłoby (nawet jeśli mówimy o easy serwach) jeśli te kamienie się łatwo dropiło i samemu te sety zbierało, a nie wpłacam 50zł i hulaj dusza :D

Nie jestem zwolennikiem rozwiązań płatnych kredytów i nic na to nie poradzę.
Ja nie mówię że się nie da tego zrobić for free, mówię tylko że jest to serwer głównie postawiony po to żeby iść na łatwiznę, grałam na wielu easy serwach i ten mnie po prostu pod każdym kontem do siebie zniechęca, mimo że poprzednia odsłona serwera, według mnie była udana ;)
Na pewno znajdą się amatorzy tych rozwiązań którzy będą grać, ale dla mnie nie ma absolutnie sensu grać, bo co tu robić poza zdobyciem "superhiperwow" seta, którego nawet jeśli już to nie ma komu pokazać bo ludzi tam co najwyżej garstka. 
S6e3 jest już lekko przejedzoną i przetrawioną wersją i może to też jest kolejnym minusem. Bo w końcu ile można ładować w to samo drzewko i ile razy naparzać te same spoty. 

Tobie się podoba serwer i ja to szanuje mnie on nie przyciągnął w żaden sposób i wyraziłam swoją opinie czemu :)

b6y2zc.png

Opublikowano

dzięki za info, na pewno sprawdzę w wolnej chwili bo dobrych easy serwów jest jak na lekarstwo ;)

Póki co zostaje na dłużej na serwerze GlobalMU, który mi przypomniał czym mnie kiedyś MU urzekło, a s8 dostarcza sporo nowości :)

Co prawda nie jest to easy serv, ale mimo to uważam go za godny polecenia mimo że podeszłam do niego sceptycznie przez niskie raty ;)

b6y2zc.png

Opublikowano

wbijaj na infinitymu jeśli lubisz takie high serwy do pvp,co prawda stary s3 ale są nowe itemy s4 i s7+ancienty i wiele eventow,no i duzo ludzi

na tym serwie niema czasem acc tylko za donate labo Hegaton najlepszy set dla BK tylko donate ? i macki ?

Opublikowano

jeśli jest tak jak mówi pablo234 to już wiem że nie pogram ..

b6y2zc.png

Opublikowano

fo zdobywasz za free ,voty i czas online,ubery(acc+fo) za kase i mase eventów na forum i w grze,sa ludzie którzy nie wydali ani złotówki i maja pare uberów...nie ma Hegaton jest uber hyon i uber vicious+nowe acc

sry za offtop w temacie innego serwa juz nie bede :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam nadzieje że teraz będzie lepiej z tym AH.

Serwer stoi od 2012 roku bez przerwy 24 godziny 7 dni w tygodniu. I od tamtej pory to jest pierwszy reset kont.

Zapraszam.

OFICJALNY START O GODZINIE 20:00!!

Pro. Nie czaruj, wszyscy wiemy ile bylo resetow xD

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...