Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić? Misja...

StSzerAlen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie grałe w Nostale oj i to baaardzo :)

Posiadam 80 lvl porfy. i 84 postaci, dlatego pytam was, gdzie mam expić? Jak tam dojść? Bo niestety zapomniałem...

Hmm, jeszcze jedno mam misję:

post-931466-0-82398100-1439022076.png

Jak ją zrobić?

Mam także drugą misję:

post-931466-0-16166500-1439022126.png

Jak ją zrobić heeh?

Wybaczcie ale po prostu daaawno grałem i wszystkiego zapomniałem...

Nawet nie wiem jak dojść w poszczególne miejsca.

Opublikowano

Pierwsza misja - idziesz do Loch Shanera 3 i stajesz na wyznaczonym miejscu. NosVille -> (przez teleport) Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Ukryta Ścieżka -> Loch Shanera 1 -> Loch Shanera 2 -> Loch Shanera 3.

Druga misja - idziesz do Loch Shanera 1 i zabijasz Golem Lawy a następnie zbierasz to co z nich wyleci czyli Krzemień. NosVille -> Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Ukryta Ścieżka -> Loch Shanera 1

Expić najlepiej na LoD z dobrą fam. NosVille -> Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Klif Zachodzącego Słońca. Tutaj przez kamień wchodzisz z rodziną o wyznaczonych godzinach. 17:00 - 18:00 i 20:00 - 21:00.

Ewentualnie jeszcze dla kasy możesz expić na gołębiach. NosVille -> Port Alveus -> Rynek Portu Alveus -> Las Klonowy.

Gdybyś pokazał jakie masz eq itp. łatwiej byłoby stwierdzić czy możesz iść gdzie indziej.

Opublikowano

Pierwsza misja - idziesz do Loch Shanera 3 i stajesz na wyznaczonym miejscu. NosVille -> (przez teleport) Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Ukryta Ścieżka -> Loch Shanera 1 -> Loch Shanera 2 -> Loch Shanera 3.

Druga misja - idziesz do Loch Shanera 1 i zabijasz Golem Lawy a następnie zbierasz to co z nich wyleci czyli Krzemień. NosVille -> Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Ukryta Ścieżka -> Loch Shanera 1

Expić najlepiej na LoD z dobrą fam. NosVille -> Zachodnia Góra Krem -> Wschodnia Góra Krem -> Klif Zachodzącego Słońca. Tutaj przez kamień wchodzisz z rodziną o wyznaczonych godzinach. 17:00 - 18:00 i 20:00 - 21:00.

Ewentualnie jeszcze dla kasy możesz expić na gołębiach. NosVille -> Port Alveus -> Rynek Portu Alveus -> Las Klonowy.

Gdybyś pokazał jakie masz eq itp. łatwiej byłoby stwierdzić czy możesz iść gdzie indziej.

Dziękuję :) Eq nie mam zbyt dobrego bo grałem jeszcze kiedy takie cos co mam teraz było czymś a teraz jak wbiłem to widzę, że to całe nic heeh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...