Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza GTX980

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G1 Gaming zdecydowanie. Niszczy konkurencje wydajnością energetyczną i możliwością podkręcania - o kulturze pracy już nie wspominajac.

Opublikowano

G1 Gaming zdecydowanie. Niszczy konkurencje wydajnością energetyczną i możliwością podkręcania - o kulturze pracy już nie wspominajac.

kultura pracy g1 gaming XDD

to jedna z glosniejszych kart, jedynie fajnie sie kreci i jest dosyc zimna

wydajnosc energetyczna wszystkie gtxy maja taka sama

lel XDD top kek

­

Opublikowano

kultura pracy g1 gaming XDD

to jedna z glosniejszych kart, jedynie fajnie sie kreci i jest dosyc zimna

wydajnosc energetyczna wszystkie gtxy maja taka sama

lel XDD top kek

Nie zrozumiałaś ironii.

to jedna z glosniejszych kart, j

W stosunku do konkurencji pod obciążeniem? nie powiedział bym: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/84284-gigabyte-geforce-gtx-980-ti-g1-gaming/?page=12

Opublikowano

W linku masz GTX 980 Ti. To prawda, że GTX 980 Gigabyte jest głośny:

http://pclab.pl/art59679-25.html

Z całym szacunkiem, ale czym jest dla Ciebie głośna karta? że ją słychać jak przylożysz ucho do otwartej obudowy? Czy może jak pracuje pod obciążeniem to słychać ją po całym pomieszczeniu? :)

Opublikowano

W tej cenie jeszcze MSI Z97 Gaming 5 albo ASUS Z97 Pro GAMER

Właśnie o tej MSI myślę, i nie wiem czy brać

Opublikowano

@blackuGT

Płyta dobra, ale to jest to samo co Z97 Gaming 3 tylko z obsługą SLI

SLI właśnie może się kiedyś przydać, kto wie :)

Dzięki wszystkim za pomoc!

Opublikowano

bardziej bym szedl w strone pro gamera od asusa, jakosc kilka polek wyzej, dual bios, ogolnie sprawia wrazenie mobo wersji rog, fajne mobo, msi tez moze byc, no ale juz gaming 5 od gigabyte ma kilka funkcjim bardziej przydatnych niz msi

No faktycznie...

co za bezuzyteczny film, nie wiadomo czy pod obciazeniem czy idle, zreszta inne 970/980 nawet by sie nie krecily

­

Opublikowano

Jak będziesz podkręcał grafikę to kup GB. Lepiej chłodzi.

Właśnie zaczyna mnie martwić "głośne chłodzenie". Bo jak pracuje z głośnością odkurzacza to podziękuję

Opublikowano

No to kup MSI albo Asusa (oba półpasywne) i będziesz Pan zadowolony. A z głośnością GB to zwykle pomaga zmiana ustawień w biosie.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Odkurzacz to to nie jest, ale jest głośniejsza niż reszta na pewno jest, za to zimna i kręci się dobrze

Masz MSI jeszcze, cicha, też nieźle się kręci, asusa bym odpuścił ze względu na niskie power limity

­

Opublikowano

Bo mam na myśli to by jakoś okropnie mi grafa nie wyła w obudowie bo może to być uciążliwe. To MSI na pewno się nada do OC? Bo niektórzy w opiniach stękają że ma słabe możliwości w zakresie zasilania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...