Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze na CS:GO

Varti1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Jest jakaś możliwość kupna CS:GO na steam za DARMO? Bardzo chciałbym zagrać ale kasy nie mam (Rodzice nie dają bo nie lubią takich gier) jest jakiś sposób na zebranie 11 euro na steam za darmo?

Opublikowano

Ale mi chodzi o to, że mam cięko z kaso ;(

a podałbyś jakieś stronki na których kupiłbym cs:go za 20-30

Opublikowano

Człowieku. To tak jakbyś chciał kupić sobie obiad w restauracji ale Cie nie stać i byś żebrał pod kasą o danie za 40 zł...

I tyle. Albo poproś starszych albo idź do roboty. Nie ma nic za darmo. Chcesz grać = płać. 40 zł to nie dużo jak na tak grywalną grę. 

Albo zrób taki myk na gimbusa - bierz od starszych po 1 zł dziennie i za 50 dni Ci się uzbiera xD 

he?

Opublikowano

40 zł to na prawdę mało .. ja wydałem 600zł na skiny czyli jakieś 120 euro po czym po 1 tygodniu straciłem na jackpot XDD

Cs ogarnij sobie na g2a

Opublikowano

Sa wakacje idz na jabłka albo ulotki rozdawać zreszta to rodzice beda grac w ta gre czy ty bo nie rozumiem?.Nie lubia takich gier hmm to pewnie za 20-30 lat uj ich strzeli ze co 2 kanal bedzie lecial cs go albo lol : )

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Hej! Jest jakaś możliwość kupna CS:GO na steam za DARMO? Bardzo chciałbym zagrać ale kasy nie mam (Rodzice nie dają bo nie lubią takich gier) jest jakiś sposób na zebranie 11 euro na steam za darmo?

Możesz kupić taniej na G2A.com ja kupiłem, a jak kasy niemasz to poproś od babci, dziatka, siostry brata.

# edit

Lub niby jeżdzij do kumpli bierz po pare zł od starszych i po jakimś czasie uzbierasz rowerem pojeździj po okolicy itp.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

!Nie popieram piractwa! Możesz ściągnąć wersję non-steam i pograć na społecznościowych, aż nie uzbierasz odpowiedniej kwoty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...