Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będą jeszcze takie serwery ?

norek1234m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pytanko :D 

Czy będą takie serwery jeszcze jak były od 2008r-2011r ? takie jak kiedyś np. DiamnodMT2 tam gdzie nie było marnych dodatków Pet czy kostium tylko fryz . 

Dokładniej chodzi mi o tym żeby sie nie narobić a zrobić i sie bawic np 35Lv 2 skile P na +70-120 lv . Bo kiedyś tak było i było fajnie ci co pamiętają wiedzą o czym napisałem . Powstaje taki jakiś serwer ? Jest juz taki serwer a ja o tym nie wiem ? czy nie będzie wcale juz takich fajnych serwerów tylko same pod is ?

Opublikowano

Nawet jeśli takie powstają to gra tam max 150 osób niestety.

Opublikowano

Caly czas ktos tworzy taki projekt , serwery typu oldschool , mimo ze znajdzie sie "wiele" osob ktore napiszą ze taki chca i chetnie zagrają , konczy sie to tak jak pisal kolega wyzej 150-300 online , po czasie nikt nie ma co robic , gracze odchodza i serwer umiera ;).

Takie czasy nie worca , ale serwery ciagle sa tworzone ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie ma za bardzo na co liczyć, że powstaną takie serwery. Standardy już się zmieniły ludzie chcą ba wymagają od serwerów pewnych udogodnień. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

No to pytanko :D 

Czy będą takie serwery jeszcze jak były od 2008r-2011r ? takie jak kiedyś np. DiamnodMT2 tam gdzie nie było marnych dodatków Pet czy kostium tylko fryz . 

Dokładniej chodzi mi o tym żeby sie nie narobić a zrobić i sie bawic np 35Lv 2 skile P na +70-120 lv . Bo kiedyś tak było i było fajnie ci co pamiętają wiedzą o czym napisałem . Powstaje taki jakiś serwer ? Jest juz taki serwer a ja o tym nie wiem ? czy nie będzie wcale juz takich fajnych serwerów tylko same pod is ?

Serwery OldSchool nie mają już przyszłości, klimat tworzy nie tylko Game, System Ulepszeń, czy też modyfikacje... 

6279814389995621418209.png

Opublikowano

Również liczę, że powstanie kiedyś taki serwer, jak dla mnie - gracza starego metina, te gówna tylko psują klimat gry : lizaki, wierzchowce,  milion fryzur, trzysta kostiumów, i 500 petów na co to komu, tzn. wiadomo mają lepszy zarobek z is, ale na serwerach typu laneris, wykupi ktoś pół is i na 80 lvl pokonuje na same skille 200, całkowicie odbiera to zabawę, bo jedni muszą zapierdalać na ekwipunek itp. a drugi kupi 2 lizaki, kostium, peta i wygra tak czy inaczej. 

Najbardziej to mi chyba brakuję tych wypraw na dt wspólnych i wojen gildii, klimat był z*******y :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Serwery OldSchool nie mają już przyszłości, klimat tworzy nie tylko Game, System Ulepszeń, czy też modyfikacje... 

Wy źle to pojmujecie. Klimat RPG nie oznacza kopii metina z 2008 roku.

#topic

Axeria będzie takim serwerem nawet lepszym  <3  O ile zdecyduje się ją startować w końcu :D

To znaczy będzie tam klimat o którym mówisz, ale nie będzie ona miała w sobie map czy questów z PLa które gracze znają na pamięć i nie potrzebują dialogów.

Więc powstać pewnie powstają, ale czy szybko powstaną? Wątpię, bo takich serwerów tak jak mówisz nie robi się dla hajsu.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Wy źle to pojmujecie. Klimat RPG nie oznacza kopii metina z 2008 roku.

#topic

Axeria będzie takim serwerem nawet lepszym  <3  O ile zdecyduje się ją startować w końcu :D

To znaczy będzie tam klimat o którym mówisz, ale nie będzie ona miała w sobie map czy questów z PLa które gracze znają na pamięć i nie potrzebują dialogów.

Więc powstać pewnie powstają, ale czy szybko powstaną? Wątpię, bo takich serwerów tak jak mówisz nie robi się dla hajsu.

Tak czy tak... Klimatu nie przywrócisz, Metin2 zawsze pozostanie przysłonięty kupą nowości, oraz zarobkiem.

Teraz już nawet PL zmienia się w priva.

6279814389995621418209.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...