Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robic ;_;

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż po 2 dniach grania i zdobyciu jakiegoś eq i zabiciu 2 bossów(jakieś oko i czaszka z rączkami) nie wiem co robić ;_; są jakieś nowe trudniejsze mapy? nowe światy czy jakieś nowe rudy do wykopania? ktoś mi powie? EQ - platynowe(mogę zrobić meteorytowe ale jest takie samo ;_;)

Opublikowano

Kop w dół. Gdy dotrzesz do piekła, poluj na demony. Niektóre z nich trzymają Lalkę Voodoo. Uważaj, by nie wpadła do lawy...

Opublikowano

@Hinari dobra wydropię tą lalke voodo i przywołam tego bossa wall of coś tam (terraria wiki) co później gdy go ubije ;_; by pójść do dungeona (tam gdzie jest ten szkielet z rączkami) potrzebuje dużooooo więcej deffa(mam 35)

Opublikowano

Po pokonaniu bossa w piekle odblokuje ci się HardMode, dopiero po nim zaczyna się prawdziwa zabawa. Nowe rudy, trudniejsze bossy i wiele więcej.

Opublikowano

@Zielony Wafel

PW wystarczy, ewentualnie szybszym i wygodniejszym sposobem będzie dodanie i pisanie do mnie na steam (link w profilu).

Jeśli to wszystko to temat mogę zamknąć ?

@1361622928-U485574.pngRavdar

Tamten temat jest bardziej przeznaczony do problemów technicznych.

Opublikowano

@Emo2 do zamknięcia tylko pytanie, zabiłem wall of flesha i probowalem stworzyc nowy swiat lecz nie ma tam "hardmode" jak to włączyć ;_;

Opublikowano

Do zamknięcia, ale pytanie?

Hardmode aktywował się tylko na tej konkretnej mapie, jak chcesz go na innej to musisz zabić Wall of Flesha na tej drugiej mapie.

Przy wyborze mapy widać, która ma aktywowany Hardmode, a która nie. Żółta plama na drzewku ma reprezentować biom Hallow, czyli jest na tym świecie Hardmode.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...