Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością w CS:GO

Patlew80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Przedwczoraj zainstalowałem nowego windowsa 10, wczoraj wszystko było w porządku, ustawienia w Cs'ie się zachowały i nie było problemów. Dzisiaj jednak po włączeniu Cs'a po bokach pojawiły się czarne paski, które wcześniej na windows 8.1 "zneutralizowałem" włączając opcję skalowania pełnego ekranu na pulpicie w opcjach grafiki. Pojawił się też spadek fps'ów z 70 do 60, ale to mnie najmniej obchodzi w tym momencie, bo komfort w gameplay'u się nie zmienił znacząco. Gram na rozdziałce 4;3 i wole jednak rozciągnięty ekran niżeli grać z paskami po bokach. Sposób wcześniej wspomniany już nie pomaga. Próbowałem też wpisywania jakichś dziwnych komend we właściwościach, ale również nic nie pomaga. Jest na to jakiś sposób czy jednak będę musiał się przenieść na 16;9 ? :(

Opublikowano

Możliwe, że po prostu w nowym windowsie usunęli te opcje bo jest po prostu "stara".

Sam osobiście gram w cs'a na rozdziałce 800x600 jednak na black barach.

Jeśli nie ma tej opcji z pulpitu w opcjach grafiki to poszukaj jeszcze w opcjach programu swojej karty graficznej.

Jeśli tam nie będzie to nie wiem jak można inaczej zaradzić.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...