Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm jakie byscie polecali mi bronie dla medica aktualnie mam mp7a1 i tmp9

pisze tten temat bo na broniach mam po 2 dni gram na BG i CQC deatchmatch

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak masz premke kupuje mp7 to jak dla mnie najlepsza broń ze wszystkich a jak nie masz premki kupuj K1

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano
ja mam tak

1.combat cnife

2.mp5k

3.p90

4.medic kit

5.tmp9

6.med box i flasche

7.

8.mp7a1gold

omg! xD ile wy macie dinców żeby takie wyposarzenie sobie kupywać?! farciaże, jak to przeczytałem to normalnie gały z orbit mi wyleciały.. ;)

moim zdaniem p90 rządzi na krótki i średni dystans, powala szybkostrzelnością i ma pojemny magazynek, którym jak będziesz chciał to 3 zdejmiesz...

k1 niby nie jest zła, grałem trochę z nią jednak IMO mp5 jest trochę lepsiejsza... (może dlatego że nią gram najwięcej i umiem się z nią obchodzić)

skorpiony wg. mnie shit! strasznie duży rozrzut i średni odrzut na średnie odległości prawie nieskuteczne na bliski kontakt zabójcze jak p90, ale trochę lepsiejsze... (ALE TYLKO NA BLISKI!!! FACE TO FACE)

g36c wg. mnie wcale nie lepsze chociaż spotkałem gości, którzy wporzo sobie z nim radzili, jednakże zostaję przy swojej opinii która brzmi: "słabe".

mp7a1 ta broń po prostu koksi! większy magazynek niż w standardowych broniach, celność b.dobra rozrzut mały, nawet szybkostrzelne, odrzut chyba trochę więksiejszy ale przejdzie... w zwinnych rączkach wymiata... :)

Opublikowano

@UP:

Może oni robią premki i g1 credits na playspanie? Albo zarabiają na tych buxach różnych? Albo nie maja na co wydawać kasy?

Opublikowano

tak ja mam 120 k dinarów a kupuje bronie za g1 ..

dużo nie kosztuje wystarczy mieć kartę lub paysafecard

a tak po za tym do czego służy 7 slot ?

mi się wydaje że to będzie do tych nowych stroi w wr ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...