Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za Sezon 5

- Damian -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że gdy dostanie się skina jako nagrodę i nie będzie się miało tego champa to się automatycznie go dostaje? :D­

tak

ja się cieszę, że to będzie marksman :) 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Długa historia, ale postaram sie ją przedstawić, więc tak, kiedyś na reddicie był sobie typek WhyRenektonWhy, był niezłą wtyką w rito, "przepowiedział" nam kilka skinów, od niego wiadamo że będzie adc z rasy darkinów, które nie będzie mogło korzystać z life steala, a rekomendować będzie mu to pasywa, wracając, według niego victorius skin miałby być do ashe lub kalisty, zależnie od tego która wcześniej dostanie skina (jeśli kalista dostanie nowego skina to ashe, i na odwrót). Jak narazie info od gościa znikło, jak i sam ślad po nim, zobaczymy czy się spełni :D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Długa historia, ale postaram sie ją przedstawić, więc tak, kiedyś na reddicie był sobie typek WhyRenektonWhy, był niezłą wtyką w rito, "przepowiedział" nam kilka skinów, od niego wiadamo że będzie adc z rasy darkinów, które nie będzie mogło korzystać z life steala, a rekomendować będzie mu to pasywa, wracając, według niego victorius skin miałby być do ashe lub kalisty, zależnie od tego która wcześniej dostanie skina (jeśli kalista dostanie nowego skina to ashe, i na odwrót). Jak narazie info od gościa znikło, jak i sam ślad po nim, zobaczymy czy się spełni :D

Dokładnie i jak dobrze pamiętam,to ziomek również pisał,że mistrzowski ma być do Rumble.

Osobiście najbardziej jeśli chodzi o zwycięskie chciałbym Vayne,ale wątpie bo niedawno dostała Arclight i teraz jeszcze Chromy.

Opublikowano

O lol z tym rumblem gdzieś przeoczyłem, ale przecież championshipy nie były wyciągne tak z nikąd, s2 rivenka bo rivenka było popularna itd. a rumble?
przecież mało kto nim teraz gra, na lcs'ach też to rzadkość, (no chyba że zaczeli nim grać bo od kilku tygodniu nie ogladam lcsów)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

O lol z tym rumblem gdzieś przeoczyłem, ale przecież championshipy nie były wyciągne tak z nikąd, s2 rivenka bo rivenka było popularna itd. a rumble?

przecież mało kto nim teraz gra, na lcs'ach też to rzadkość, (no chyba że zaczeli nim grać bo od kilku tygodniu nie ogladam lcsów)

Rumble jest grany na lcs.

Jeżeli skiny są do granych champów to co z shyvaną ?

Chciałbym żeby to był Urgot

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To będzie ashe wiem bo pisal gdzies jakis rioter chyba

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To będzie ashe wiem bo pisal gdzies jakis rioter chyba

Tak ale póżniej poprawił na Ashe/Kalista po dniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...