Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthstone - instalator nie wypakowuje plików

DaaJay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem. Chciałem pograć w Hearthstone'a więc pobrałem instalator. Chwilę ten battle.net się instaluje, a po chwili wyskakuje błąd:

xlAVMpa.png

Kliknąłem dalszą pomoc wykonałem wszystkie instrukcje i dalej nie działa.. :( Mam za sobą kilka prób. Posiadam Win XP SP3, wymagania systemowe spełnione. Próbowałem trybu zgodności z Win 2000 tak jak pisało na stronie(nie pisało jaki system do trybu zgodności więc dałem ten). Internet cały czas działa. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Spróbuj tego:

Zacznij od usunięcia plików cache oraz tools.
Uruchom plik instalacyjny za pomocą prawego guzika myszki i Uruchom jako Administrator lub spróbuj trybu kompatybilności z Windows XP SP3.

Wzięte z oficjalnego forum gry.

giphy.gif

Opublikowano

Nie działa, nie mam wcale tych folderów do usunięcia.   :(

Przysłużę się wypowiedzią gracza ''QuirkyOrc" z oficjalnego forum.

Już mam naprawione, jest troche nie tak wyjaśnione. Aby usunąć pliki cache i tools trzeba wejść w Mój Komputer do ścieżki C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ i usunać folder Application Data. Nastepnie dopiero włączamy windows+R wklejamy C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ i usuwamy wszystkie pliki ;)

Spróbuj to tak usunąć i napisz czy podziałało ;)

giphy.gif

Opublikowano

Dalej to samo. :/ Ten sam błąd. Sądzę że to wina instalatora. Istnieje jakiś inny? Najlepiej w wersji ".zip" czy ".rar".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...