Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na skrzynki bonusowe

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko ;)

mam pytanko czy jest jeszce jakis dzialajacy bot na bonusboxy?

bylbym wielce wdzieczny jkaby ktos podal takowego :)

76561198125755300.png

Opublikowano

golembot trial 24h ew. 20euro psc za miesiac lub 15 paypalem - obecnie nsjlepszy

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

W dziale poradniki jest temat z botem mojego autorstwa. Zbiera box'y i robi dużo więcej - sprawdź, jeśli chcesz: FMTX Bot.

Fajny projekt, lecz trzeba nad nim jeszcze popracować,bo słabo zbiera boxy(omija), nie ucieka na mapie X-2 gdy jest zagrożenie. I trzeba dodać opcję boxy+alieny. Jest jeszcze trochę innych rzeczy, które trzeba poprawić, ale trzeba jeszcze dużo testować a ja nie mam zbyt wiele czasu na to. Życzę sukcesów przy kolejnej aktualizacji. Pozdrawiam.

Opublikowano

ja tez zabiore sie za testowanie go ale dopiero wtedy jak system uratuje(jak wlacze kompa to po 5 min wiesza sie na amen) (pisze z trybu awaryjnego :D)

76561198125755300.png

Opublikowano

Fajny projekt, lecz trzeba nad nim jeszcze popracować,bo słabo zbiera boxy(omija), nie ucieka na mapie X-2 gdy jest zagrożenie. I trzeba dodać opcję boxy+alieny. Jest jeszcze trochę innych rzeczy, które trzeba poprawić, ale trzeba jeszcze dużo testować a ja nie mam zbyt wiele czasu na to. Życzę sukcesów przy kolejnej aktualizacji. Pozdrawiam.

Dzisiejsza aktualizacja powinna rozwiązać problem z brakiem funkcji uciekania na mapach X-2 :) Omijanie boxów może być spowodowane niewłaściwym doborem opóźnień w zbieraniu (każdy powinien je dopasować do własnych potrzeb - zależnie od ustawienia bot może omijać więcej lub mniej - liczy się tutaj prędkość statku, dlatego mogą pojawiać się czasem problemy).

Opublikowano

no bocik jest bardzo fajny ja ustawilem odpowiednuio opuznienie i dobrze zbiera boxy :) zostawie na cala noc i ciekawe ile uzbiera podziel sie z wami jaki wynik osiagne :)

76561198125755300.png

Opublikowano

Sam również testuję własnego bota i przy dobrym ustawieniu miałem wyniki na poziomie 3K-4K uri na godzinę bez podwajacza i żadnych funkcji w profilu pilota - jedynie z PET'em, który jest również goły, jeśli chodzi o zbieranie boxów (przy czym informacja: wcześniej nie bocone przez dzień lub dwa). Im dłużej bociłem, tym mniej było zbierane (to chyba BP jednak nie wyłączył tego systemu antybotowego). Fakt jest taki, że po kilkunastu dobrych godzinach uridium leciało o wiele rzadziej - przez co średnia schodziła nawet do 1,5K na godzinę.

Opublikowano

FMTX tak ale koles narazie zawiesil prace nad nim polecam FSbot jest dobry i darmowy ale darmowa licencja zbiera tylko bonusboxy ale dobre i to :)

@KarolekPL

76561198125755300.png

Opublikowano

FMTX tak ale koles narazie zawiesil prace nad nim polecam FSbot jest dobry i darmowy ale darmowa licencja zbiera tylko bonusboxy ale dobre i to :)

@KarolekPL

a byla platna co miala jeszcze cos? ze mowisz "darmowa licencja zbiera tylko bonusboxy"?

Zostaw like

Opublikowano

polecam VDbota dzisiaj caly dzien bocilem i bez podwajacza ani bez PP na boxy zbieral na 1h po 1500 - 2000 uri, zbiera bardzo dobrze i jakby bylo mniej ludzi na mapie pewnie po 3 k by zbieral a co dopiero z petem, PP i podwajaczem.

Opublikowano

Nie do końca zawiesił - powoli będę zajmował się naprawą zgłoszonych błędów. Powoli bo ostatnio nie mogę na to przeznaczyć zbyt wiele czasu.
Opublikowano

@xwrobix tez nje mam pojecia ustawiam wszystko i dupa leci do punktu na mapie po czym staje i nic nie robi ale dkbrze ze chociaz dziala ale szkoda ze cos szfankuje ten tryb w tle 

76561198125755300.png

Opublikowano

no wiadomo :P bez powodu nie kosztuje 284zlotych :D
ale jst lipa bo nie naprawia sie jak zostanie zniszczony :( ale w 2h 8k urki nazbieral

76561198125755300.png

Opublikowano

no wiadomo :P bez powodu nie kosztuje 284zlotych :D

ale jst lipa bo nie naprawia sie jak zostanie zniszczony :( ale w 2h 8k urki nazbieral

Naprawia ale ustaw wait witch repair na 1

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...