Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Autorski Eset v1.0 - Kup szmaragdowy set

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emeraldowe eq? Jakbys napisał to w pluginie i podmienił textury, że akurat ten przedmiot  o takiej nazwie "&amiecz" wygląda inaczej, emeraldowo, to byłoby coś. Jak na razie skrypty nie pobiją pluginów, i tutaj jest wątek. Radzę się uczyć javy i bukkita, a nie bawić się w pierdoły. Teraz minkraft upada przez dzieci robiące serwery izihace. Praca techników nie jest doceniana, i tak nie była. Pseudo administratorzy używają z paczek pluginowych z yt.. Mógłbyś ogarnąć podstawy bukkita, poznać ciemną stronę mocy i pisać dla hajsów, jak ja i nie tylko ja na tym forum.

Opublikowano

Emeraldowe eq? Jakbys napisał to w pluginie i podmienił textury, że akurat ten przedmiot  o takiej nazwie "&amiecz" wygląda inaczej, emeraldowo, to byłoby coś. Jak na razie skrypty nie pobiją pluginów, i tutaj jest wątek. Radzę się uczyć javy i bukkita, a nie bawić się w pierdoły. Teraz minkraft upada przez dzieci robiące serwery izihace. Praca techników nie jest doceniana, i tak nie była. Pseudo administratorzy używają z paczek pluginowych z yt.. Mógłbyś ogarnąć podstawy bukkita, poznać ciemną stronę mocy i pisać dla hajsów, jak ja i nie tylko ja na tym forum.

W tym masz racje, minecraft już od dawna upada powód że gracze wybieraja easyhc / mediumhc a Hardcory upadają. A programisci którzy naprawde pisza złote góry już nie maja dalej zamiaru pisać nic na polską scene bo jedynie co ktoś potrafi to lub skopiować projekt lub zawalić go.

Co do skryptu:

Nawet spoko lecz przy 500+ osobach wątpie że ktoś użyje pluginu SKRIPT.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...