Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z systemem VAC

Adrian2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam CS:GO, w którym już drugi raz z rzędu dostaje bana na 7 dni z powodu systemu vac. Wiem, że jest dużo tematów na ten temat, ale postanowiłem napisać jeszcze jeden. Może ktoś się tym wreszcie zainteresuje. Próbowałem chyba wszystkie możliwe sposoby. Od wiersza poleceń i wpisywaniu komend po wgranie systemu Windows 10. Nie wiem czy to może być wina tego systemu, bo poprzednio też miałem 10. Może to też być internet neostrady 80 Mb/s. Wiem jedno, jest to bardzo denerwujące (lekko mówiąc). Na myśl przychodzą mi gorsze słowa. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Internet nic do tego nie ma ale win10 moze mniec dziury i vac tak odczytuje . Nie sprobowales na innym systemie operacyjnym ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

A co jeśli na drugim kompie by był włączony tylko steam bez csa.

nie ma roznicy ... sam mam odpalony czesto na laptopie i pc ze wzgledy ze wymianiam sie ofertami jeszcze na telefonie mam odpalonego steama do rozmow ;f

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nwm czy to akurat to powodowało problem ale od czasu gdy nie włączam ccleanera jest wszystko dobrze, gdy włączyłem go to odrazu po kilku meczach wyskakiwał vac, nie sądzę żeby był to przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...