Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy za pozytywną opinie. Co do launchera to właśnie kończę nowego napisanego w Javie. Myślę że dzisiaj uda mi się uruchomić betę tego launchera

Opublikowano

Mekanism to dość trudny temat. Jest to modyfikacja ułatwiająca w znacznym stopniu rozgrywkę i gra z tego powodu szybko się nudziła.

Znawca
Opublikowano

No może i jest trochę ułatwiająca ale też urozmaica grę.

Czyli z twojego postu mogę wywnioskować, że go nie dodacie?

I co myślisz o modyfikacji Thermal Expansion? 

Opublikowano

ja bym proponował zrobić ranking najpopularniejszych modów na servie a te które nikt nie używa USUNĄĆ 
oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja sugestia ;p 
co do tematu czekam na nowego launchera z niecierpliwością 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

faktycznie prezentacja mogła by być lepsza napisana lista modów jakieś ss i poradniki do modów ale kto tym  się przejmuję xD ..
Mam pytanie odnośnie nowego launchera . Wiem że to wersja beta . Ale kiedy on bedzie działać ? - mi nawet się nie uruchamia 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Narazie PIxelmon OFF gdyż nie był zbytnio popularny przez dłuższy czas i należy pomyśleć jak by go zareklamować czy coś w ten deseń

Opublikowano

zbyt czesto launcher mnie wywala bez powodu odchodze od tego servera nie chce grac 10 min i znow wlaczas gre od poczatku i tak srednio co 10-20 min . 
po za tym lagi sa na servie . co jeszcze bardziej wkurw.. 

server jest ogolnie spoko gdyby był bardziej dopracowany . Mam nadzieje ze tylko ja takie problemy mialem . pozdro 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Hacx a mogę poznać specyfikacjie twojego komputera oraz to jak zaawansowana masz działkę bo to może nie wina serwera tylko twoja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...