Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym polega kombinacja?

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kombinacja (Combo) - efekt, który działa tylko jeżeli w tej turze zagrałeś już jakąś kartę. Wykorzystanie to używanie kart typu Prep + Dowolny czar + SI:7, możesz też wyłożyć go normalnie i 2x Shadowstep.

Opublikowano

Mhm, dosyć trudne, jeśli ma się go np 10/10, wystawiasz go a on dostaje silence na twarz xD Nie gram łotrem i zastanawiam się nad jego opyleniem w pył :D

Opublikowano

Mhm, dosyć trudne, jeśli ma się go np 10/10, wystawiasz go a on dostaje silence na twarz xD Nie gram łotrem i zastanawiam się nad jego opyleniem w pył :D

To graj tak, żeby w 10 turze przeciwnik nie miał już silence xD

A nawet jeśli dostanie już wyciszenie to stronnik 2-2 za 3 many, tragedii nie ma.

Jeśli jest to złota karta to możesz opylić, jednak jeśli nie to nie polecam, dostaniesz tylko 400 pyłu i oddalasz się od podstawowego celu gry - zebrać wszystkie karty ;d

giphy.gif

Opublikowano

Nie gram łotrem i zastanawiam się nad jego opyleniem w pył

Jak nie lubisz łotra to pyłuj jak potrzebujesz, zawsze jest cień szansy że kiedyś coś w nim zmienią i wtedy będzie wart 1600 ;), lecz mało prawdopodobne.

Zresztą, ja spyliłem większość epiców i rare'ów z których wiedziałem, że nie będę korzystał żeby zrobić leeroya do mojego Murloc Huntera i WarLocka, oraz do Facehuntera i jakoś nie czuję się gorzej, bo i tak na controlne decki mnie nie stać czy tam jakies mid range paladyny, mimo, że np. Tyriona mam, ale za to reszta legend nie ta co trzeba i kilka epiców brakuje ;D.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...