Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać na początek, ładowanie PLN

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która postać będzie najlepsza na początek, dodam, że nie chce pirata, trickstera, ice coś tam. Czy bez ładowania PLN da się coś więcej osiągnąć w tej grze ?

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Po co ci kupywać walutę premium ? Ja nie kupuję i jakoś gram !

A co do klasy... rozgrzej się na Drago ! Łatwiej ogarniesz tomb raisera (najlepsza klasa *8000 cubitsów*)

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Po co ci kupywać walutę premium ? Ja nie kupuję i jakoś gram !

A co do klasy... rozgrzej się na Drago ! Łatwiej ogarniesz tomb raisera (najlepsza klasa *8000 cubitsów*)

@FakaAkaKox

Napisałem tylko czy da się coś więcej osiągnąć bez ładowania. A jak najszybciej zarobić cubitsy mam teraz 4775 i stanąłem na misji skill 15 ringcrafting i nwm o co w niej chodzi.

Opublikowano

W prawym górnym rogu masz tutorialowe questy za które dostajesz cubitsy. W misji z ringcraftingiem musisz zrobić 15 pierścieni. Masz tam jeszcze pasek, który ładuje się kiedy robisz dungeony. Jeśli będzie on cały, również dostaniesz cubitsy. W weekendy jest premia x2.  

Opublikowano

W prawym górnym rogu masz tutorialowe questy za które dostajesz cubitsy. W misji z ringcraftingiem musisz zrobić 15 pierścieni. Masz tam jeszcze pasek, który ładuje się kiedy robisz dungeony. Jeśli będzie on cały, również dostaniesz cubitsy. W weekendy jest premia x2.  

A co z łowieniem ryb ?? 

Opublikowano

Musisz kupić wędkę i wabiki ze sklepu, który znajduje się w Hub World. Wchodzisz w ekwipunek, dodajesz wędkę do kolekcji. Następnie podchodzisz do wody, wciskasz F. Kiedy wabik się zanurzy, przyciskasz F i takim sposobem wyławiasz rybę. Czynność musisz powtórzyć pięć razy, wtedy zalicza misje.

Opublikowano

"Piraci" mają statki ze sklepami na biomie Treasure Isles. Wchodzisz na mapę i jest to żółty obszar.

Gdy wbijesz 20 mastery rank dostaniesz skrzydła za darmo. Możesz je jeszcze znaleźć w skrzynkach. Przykładowo ja zdobyłem je ze skrzynki, którą kupuje się po zrobieniu Shadow Areny, lecz jest to rzadki przedmiot.

Opublikowano

Mastery Rank dostajesz głównie za ringcrafting, runecrafting, gardering. W skrócie - jeśli zrobisz 50 pierścieni, recept i nasion dostaniesz mastery points.

Jeśli włożymy receptę do Loot Collectora dostaniemy jeden mastery point.

Za każde odblokowanie skrzydeł, mount'a, alien'a, statku i innych.

Jeśli odkryjemy jakąś rybę, która była nam dotychczas nieznana jest mastery points.

Kolejny sposób to osiągnięcia, wciskasz Y, a potem zakładka "badges". Musisz np. wyłowić 50 ryb i dostaniesz mastery points, 200 ryb i kolejne mastery points. Są również inne osiągnięcia do odblokowania.

Za wbijanie leveli, dlatego warto tworzyć nowe klasy i wbijać nimi poziomy.

Opublikowano

Jeśli wbijesz 30 Mastery Rank będziesz mógł wykonywać wyzwania. Robiąc je będą dropić skrzynie z których możesz dostać nawet 2k fluxa.

Wkładaj wszystkie niepotrzebne rzeczy do Loot Collectora - przerobisz je na fluxy.

Jeszcze jest możliwość sprzedaży cennych rzeczy, które masz w ekwipunku za fluxy.

Opublikowano

Jeśli wbijesz 30 Mastery Rank będziesz mógł wykonywać wyzwania. Robiąc je będą dropić skrzynie z których możesz dostać nawet 2k fluxa.

Wkładaj wszystkie niepotrzebne rzeczy do Loot Collectora - przerobisz je na fluxy.

Jeszcze jest możliwość sprzedaży cennych rzeczy, które masz w ekwipunku za fluxy.

Mam całe eq legendarnych itemków i 1 jakiś czerwony :P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngJaweed

Czy jeśli zmienię region na North America to będę miał 2 różne konta w Trove czy nie ?

Nie.

Nie.Zmieni sie twój ping tylko

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Najprostszy sposób na mastery ranka 
1. kupujesz wędkę i wabiki
2. pobierasz fiszbota (lub nie, jesli masz czas i lubisz klikac f w kółko)
3. bot (lub ty) łowi 3/4 godzin
4. masz ryby które przetwarzasz w loot collectorze 
5. jesli dobrze pojdzie bedziesz miał przynajmniej 2 razy wiecej glim niż miałeś + po przerobieniu Hub Huggera dostajesz Acient Scales które są za 500 - 700 flux (ryba jest rzadką ale nadal przy 2k wabików da sie jej sporo wyłowić xD )
6. wykonujesz krok 3 do 5 przez 2/3 dni 
7. masz około 40k glimu
8. wchodzisz na u1 
9. pływasz łódką lubi chodzisz koło wody i znajdujesz statki z piratami
10. niektórzy mają klatki z pomocnikami i mountami
11. jeden mount/ally to około 10-50 mastery pointsów
12. ????????
13. profit, masz 20 master rank

3 ssy na udowodnienie mojego super poradnika

hWs2J8Y.jpg

JtipV36.jpg

NvIXsPb.jpg

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...