Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 100KK?

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jestem dość starym graczem NosTale który postanowił ponownie zawitać w grze.

Zastanawiam się jak poprawnie oraz sensownie wydać 100KK. Dodam że moja postać ma 1LvL oraz Kostium Królika (tego takiego słodkiego), Pędzidrąg'a oraz Dużą Eperial 42%. Napewno nie chce grać wojownikiem ,ponieważ wcześniej miałem taką postać i nie przypadła mi do gustu. Zastanawiałem się nad łucznikiem ,ale ew. może być mag jeżeli moglibyście przedstawić która klasę wybrać oraz w co zainwestować.

Z góry dziękuje za pomoc :)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

­Wybrałbym Łucznika, dlaczego:

- Zwiadowca - IDEALNY pod PvP.

- Wk - każdy  Cię wezmię. :P

- Posiada buffy, które zwiększają szanse/DMG, gdy uderzysz krytyka. :P

A co do kupna. Łuk na 46 u6 +6-7, następnie łuk na 63 u7 +7, zbrojka na 45 wystarczy u6 +5 i zbrojka u6 +7-8. Następnie łuk na 85, a następnie na 90 u6-7 +8. ;P

Resy, bizu, wróżki, sp4 +5, sp6 +9, no i inne SP. :>

Opublikowano

resy, eq, sp, pet

Najlepiej w takiej kolejności

Na łuczniku lepiej nie inwestować w bronie do 45 poziomu pozniej no to czerwony łuk i oblech.

Sp da ci dużą przewagę i szybko wbijesz wyższy poziom.

Opublikowano

Łucznik:

~25kk WK 99+9

~35kk resy z B s5

~5kk Mroczuś

~35kk eq (oblech u5/6+7/8, lekki u5/6+7/8)

Mag:

~25kk Pos 99+9

~35kk resy z B s5

~5kk Mroczuś

~35kk eq (duszy u5/6+7/8, mądrości u5/6+7/8)

Imo najlepszy wybór, co do klas, każda jest dobra, jednak widać sporą różnice pomiędzy magiem, a wojem/łukiem, twój wybór jaką klasą zagrasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...