Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Ban Wszystkich użytkowników 10.08.2015

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto miał dostać bana już dostał kropka

no ale kto ma dostać to też dostanie KappaHD

@@@edit

UP. nie polski support banuje.

Ziomek zupełnie mnie nie zrozumiałeś. Riot piszę kod gry tylko w Culver City czyli ich głównej siedzibie. Sam kod jest chroniony przez NDA, jak byś złamał taką umowę to lepiej od razu się powiesić.

Człowiek który założył ten temat ma max 20 lat i najpewniej mieszka w Polsce dlatego wspomniałem o Riot Polska bo nawet gdyby tam pracował to i tak nie miał by informacji do kodu który jest objęty DNA.

Opublikowano

Czyli że każdy kto naciskał shift w grze dostanie bana tak? 

A co jeśli mam zbindowane statystyki pod "shiftem" zamiast tabem?

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Mhm interesujące. Jeśli tak będzie to dla mnie lepiej bo nie używam tego od czasu paid a joduska zapewne może zrobić free z powodu banów. A na ile ten post jest prawdziwy to przkonamy się 10 sierpnia

Opublikowano

Zbanujcie te niedorozwiniete dziecko. Wystarczy spojrzec w jego posty to juz widac, ze to gowniak. Toz to profesjonalny informatyk co tworzy trade hacka do metina z kolegami - taki temat zalozyl XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Właśnie pokazałeś swój poziom nazywając go niedorozwiniętym dzieckiem.

Czyli że każdy kto naciskał shift w grze dostanie bana tak? 

A co jeśli mam zbindowane statystyki pod "shiftem" zamiast tabem?

no przykro mi ale dostaniesz bana xD

Gmyru---1.png

Opublikowano

dadzą nie dadzą to i tak tylko leczenie objawowe. będzie spokój na max 2tyg ludzie kupia konta obejdą zabezpieczenia i znowu będzie to samo

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czitowałem jak pojebany na LeagueSharp'ie. Każdego skilla unikałem i nie dostałem bana na wysokim Diamencie. HAHAHAH HXD

Opublikowano

Dziś jest ten dzień jeżeli to się sprawdzilo i osoby uzywajace l# czy bola tak przetwanie zwani "od zera do challa w 10 dni" to osoba która napisała ten post zostanie nowym prorokiem na field of justice

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czitowałem jak pojebany na LeagueSharp'ie. Każdego skilla unikałem i nie dostałem bana na wysokim Diamencie. HAHAHAH HXD

Cieszymy sie razem z tobą.

Gmyru---1.png

Opublikowano

Dziś jest ten dzień jeżeli to się sprawdzilo i osoby uzywajace l# czy bola tak przetwanie zwani "od zera do challa w 10 dni" to osoba która napisała ten post zostanie nowym prorokiem na field of justice

Cieszymy sie razem z tobą.

Prorok przewidywał to na 10 sierpnia, a jest 8. Nieprawdaż?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Drżę przed tą falą a wręcz Tsunami, mam nadzieję że uda mi się schować i uchronić siebie oraz konto przed końcem, nic tylko czekać na godzine zero. Dzięki za info użytkowniku kronos126p, dobrze że są jeszcze tacy ludzie jak ty którzy pomogą bezinteresownie.

graphic.png

Opublikowano

Nie prawda bo naprawiajom

Coś w tym jest xD Ale tylko jak są twoim teamie :D. Nie ma to jak mieć w enemy feedera vayne na topie a potem w 20 minucie vayne schodzi i robi solo quadre :D

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...