Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Ban Wszystkich użytkowników 10.08.2015

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dniu 10 sierpnia około godziny 9 mają być wszyscy użytkownicy L# zablokowani którzy korzystali z tego oprogramowania w grze, kiedy były opcje pod shiftem typu evadee , confingi itd . 

Riot od poprzedniejszego patchu 5.14 , oflagowali tych kiedy dodali nowy interfejs pomyśleli nad tą opcją, i teraz może skutecznie pozbyć się wszystkich CHEATERÓW !!!!!

Opublikowano

Witam w dniu 10 sierpnia około godziny 9 mają być wszyscy użytkownicy L# zablokowani którzy korzystali z tego oprogramowania w grze, kiedy były opcje pod shiftem typu evadee , confingi itd . 

Riot od poprzedniejszego patchu 5.14 , oflagowali tych kiedy dodali nowy interfejs pomyśleli nad tą opcją, i teraz może skutecznie pozbyć się wszystkich CHEATERÓW !!!!!

xD

Zobaczymy za jakis czas.

Opublikowano

Jeśli kolega "będzie" miał rację to wypadało by zatrudniać go jako wyrocznie ;3
A tak serio, założę się że nawet jakby tak było to Polskie Riot dowiedziało by się jako ostatnie z głównej siedziby Rito w Culver City^^.

Opublikowano

Zbanujcie te niedorozwiniete dziecko. Wystarczy spojrzec w jego posty to juz widac, ze to gowniak. Toz to profesjonalny informatyk co tworzy trade hacka do metina z kolegami - taki temat zalozyl XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zobaczymy, zobaczymy nie strasz bo się zesrasz aż poczujesz ból, "Straciłem konto warte 500zł" pomocy umrę na raka .

jak sie ma downa i odpala haxy na main koncie to tak jest XDDD

LUDZIE K***A OD CZEGO JEST ALLEGRO / VOLIBOT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

8kHod.png

Opublikowano

Bullshit.. Co jest początek nowego patcha możemy zobaczyć 50 tego typu postów i zaraz po dacie banowania banów nie widać.. Pewnie to Ty powiedziałeś, że w 2012r. będzie koniec świata? :c 

Opublikowano

­No Riot Blasto coś mi pierdolił że od 5.14 ich nowy sytem będzie flagować konta, w 5.15 poleci banwave.
Nie zdziwiłbym się gdyby to okazało się prawdą.

Równie dobrze można powiedzieć, że ludzie używający lolwiza dostaną bana bo przecież żeby go użyć klikają Shift + Tab.

Tu przecież nie chodzi o bind funkcji..

eSwH2k3.png

Opublikowano

I myślicie, że nawet jakby tak było to autorzy sharpa nie wykryli tego nowego systemu sokoro nawet jakiś dzieciak zna dokładną datę i godzinę banwave ahhaa :D

Opublikowano

Kim ty k***a jesteś?

Opublikowano

niestety to prawda

wszscy, ktorzy naciskali shift (bez roznicy, czy do smart castow czy do bola) zostaja zbanowani

powiedzial mi to golomp mesjasz z twitcha, ktory dzis rano zapukal do mego okna

Opublikowano

hmm, to ciekawe bo na shift jest ustawione w LOL'u to ze zamiast zielonego znacznika masz czerwony czyli idziesz a jak jest cos do zaatakowania to atakuje :P

Czekam z niecierpliwoscia..

Ps. ja mam menu na NumPad5 wiec chyba odpadam xD

x

Opublikowano

Kim ty k***a jesteś?

Nie wiem kim on jest ale wiem kim Ty jesteś -człowiekiem grającym na skryptach xD 

@topic Raczej nie będzie czegoś takiego. Równie dobrze pod Shifta można zbindować sobie wszystko ;)

Może tak samo za wciskanie spacji będą banować? Hahahahah xD

Opublikowano

Nie wiem kim on jest ale wiem kim Ty jesteś -człowiekiem grającym na skryptach xD 

@topic Raczej nie będzie czegoś takiego. Równie dobrze pod Shifta można zbindować sobie wszystko ;)

akurat za wciskanie spacji powinni banowac

spacja = lockowanie kamery = rak

Opublikowano

Właśnie niedawno skończył mi się sub i mama nie chce mi dać pieniędzy na kolejny miesiąc :(

Opublikowano

akurat za wciskanie spacji powinni banowac

spacja = lockowanie kamery = rak

Jak grasz na topie i kamerę masz na bocie to szybciej jest wcisnąć spację niż przesunąć myszkę i kliknąć na topa. Nie powiem kto tu ma raka ;)

Właśnie niedawno skończył mi się sub i mama nie chce mi dać pieniędzy na kolejny miesiąc :(

Przykro mi kolego, ale ja też Ci ich nie dam ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...