Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne dźwięki jak biję z kosy

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie coś nie tak z plikami audio. Sprawdź spójność plików.

robiłem i nic

Jaką masz kartę dźwiękową?

gdzie to sprawdzic ?

graphic.png

Opublikowano

PPM na mój komputer -> właściwości -> menedżer urządzeń -> kontrolery dźwięku, wideo i gier.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

PPM na mój komputer -> właściwości -> menedżer urządzeń -> kontrolery dźwięku, wideo i gier.

http://puu.sh/jrvnt/b73b85a0b1.png  chyba to jest to

graphic.png

Opublikowano

Używasz tej karty dźwiękowej od siberii? Jeśli nie, to ustaw słuchawki jako domyślne urządzenie odtwarzające dźwięk, zainstaluj do niej sterowniki itp i zobacz wtedy co z dźwiękiem.

ou7821.jpg

Opublikowano

Używasz tej karty dźwiękowej od siberii? Jeśli nie, to ustaw słuchawki jako domyślne urządzenie odtwarzające dźwięk, zainstaluj do niej sterowniki itp i zobacz wtedy co z dźwiękiem.

uzywam te siberie i mam ustawione tak http://puu.sh/jrvUe/5730e8d398.png

graphic.png

Opublikowano

Masz zainstalowane sterowniki? Powinno się pojawić jako Headset a nie głośniki :D

ou7821.jpg

Opublikowano

Masz zainstalowane sterowniki? Powinno się pojawić jako Headset a nie głośniki :D

a gdzie to sprawdzic czy mam sterowniki zainstalowane

graphic.png

Opublikowano

Masz taki program jak Steelseries Engine na kompie? Jeśli tak, to sprawdź czy po włączeniu programu znajduje ci tam twoje Siberie. Jeśli znajduje i możesz zmieniać ich ustawienia itp, to znaczy że masz zainstalowane.

Jeśli nie masz Steelseries Engine, to go pobierz i zainstaluj.

ou7821.jpg

Opublikowano

Masz taki program jak Steelseries Engine na kompie? Jeśli tak, to sprawdź czy po włączeniu programu znajduje ci tam twoje Siberie. Jeśli znajduje i możesz zmieniać ich ustawienia itp, to znaczy że masz zainstalowane.

Jeśli nie masz Steelseries Engine, to go pobierz i zainstaluj.

mam tem program Steelseries Engine 3

graphic.png

Opublikowano

wiecie o co chodzi ?

graphic.png

Opublikowano

ktoś wie coś 

graphic.png

Opublikowano

reinstal lub usuń pliki audio z cs go i sprawdź spójność plików.

Opublikowano

reinstal lub usuń pliki audio z cs go i sprawdź spójność plików.

gdzie są pliki audio w csgo

graphic.png

Opublikowano

/ścieżka gdzie instalowałeś/cs/csgo/sound

i co masz tam wszystko usunąć ?

graphic.png

Opublikowano

Ja nie muszę bo mi wszystko działa

Ps. Głupie pytania zadajesz.

kurde literówka czy ja mam tam usunąc ?

graphic.png

Opublikowano

ktos cos wie \? HELP

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś coś plz

graphic.png

Opublikowano

Hallo 

graphic.png

Opublikowano

Człowieku, byś pomyślał trochę to nikt tu nie wie o co chodzi, byśmy wiedzieli to już dawno byśmy Ci pomogli, napisz temat na jakimś innym forum albo nie wiem, nie czytałem dokładnie tego tematu ale moze masz zjeba.ne słuchawki, w sensie, że są popsute i inny dźwięk z nich jest, spróbuj na innych albo na głośnikach zobacz.

Jak to nie pomoże to nikt Ci tu już nie pomoże bo takie błędy zdarzają się raz na wiek.

@ ciekawostka

wiek = 100 lat.

pamiętaj o tym :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Hallo 

Może sprawdź czy na innych słuchawkach lub głośnikach jest ten sam problem. Jeśli nie to słuchawki do wymiany a jeśli tak to wejdz. Komputer > Dysk C > Program Files > Steam > steamapps > common > Counter-Strike : Global Offensive > csgo > sound i usuń wyszstkie pliki. Chyba że masz zainstalowanego steama w innej ścieżce to już musisz ty wiedzieć. Ew kliknij na ikonke steama > otwórz lokalizację pliku. Jak to już usuniesz to włączasz steam PPM [ Prawy przycisk myszy ] na cs:go > właściwości > PLIKI LOKALNE > Sprawdz spójność plików gry. Jak wszystko się pobierze to sprawdź czy nadal problem występuje i napisz ;P.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...