Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] QOSA

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę z prośbą o odwołanie swojego bana perma na konto QOSA, ponieważ autor owej grafiki pozwolił na udostępnienie swojego imienia i nazwiska. Gdyby tak nie było nie miał by na swojej stronie ( bolek.org ) adresu e-mail [email protected] (na samej dole strony). Jeżeli to był mój błąd to bardzo przepraszam za swoje zachowanie. Mam nadzieję, że zostanę odbanowany. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam. Piszę z prośbą o odwołanie swojego bana perma na konto QOSA, ponieważ autor owej grafiki pozwolił na udostępnienie swojego imienia i nazwiska. Gdyby tak nie było nie miał by na swojej stronie ( bolek.org ) adresu e-mail [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> (na samej dole strony). Jeżeli to był mój błąd to bardzo przepraszam za swoje zachowanie. Mam nadzieję, że zostanę odbanowany. Pozdrawiam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...