Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer gamingowy

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nareszcie temat, w którym mogę się porządnie wypowiedzieć ;)

Klawiatura - Tesero DURANDAL - 300zł

Jest to bardzo fajna klawiatura mechaniczna z brown switchami. Idealna do pisania i grania.

Mysz - SteelSeries Rival - 200 zł

Wygodna myszka z dobrym sensorem, a jedyny minus to ścierająca się guma po bokach.

Monitor - 1000 zł

Weź jakiś od Benq 20-24 cale, fullhd led, 144 hz lub trochę mniej hz jak się w cenie nie zmieścisz

Za 3300 masz już: 8gb ram, 1tb, gtx970, i5, z3, 500 w itp.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Rival jeśli nie lubisz prostych myszek a taką jakby dopasowaną do dłoni , ale kto co lubi ja mam i jest ok .

Co do słuchawek byle nie hyperx cloud , słuchawki są niewygodne , wiem bo sam mam .

Kolega ma słuchawki hyperx cloud i je sobie bardzo chwali to nwm 

Opublikowano

HyperX Cloud są wygodnymi słuchawkami, nie wiem czyja to opinia, ale słuchawki na różnych prezentacjach itp. mają duży pozytyw za wygodę i design ;)

Co to monitora, to za 800zł radziłbym ci wziąć coś 21:9. Super szeroki ekran, przydatny przy graniu w gry typu lol, czy CS ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

W Myszce Zowie Fk2 też istnieje przycisk do zwiększania pomniejszania DPI itd ?. Myślicie że jeżeli moja dłoń ma ok. 19 cm to Fk2 będzie idealna czy zamała ? 

Aktualnie posiadam myszkę Titanum Raptor 3D OPT i wydaje mi się zamała 

Opublikowano

Kolega ma słuchawki hyperx cloud i je sobie bardzo chwali to nwm 

Cisną od góry , takie średnie .

Wiesz kupił słuchawki drogie to nie powie ,że są ch*jowe xD 

W tej cenie myślę ,że będzie coś lepszego .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Cisną od góry , takie średnie .

Wiesz kupił słuchawki drogie to nie powie ,że są ch*jowe xD

W tej cenie myślę ,że będzie coś lepszego .

Z headsetów w tej cenie na pewno nic lepszego się nie znajdzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

HyperX Cloud są wygodnymi słuchawkami, nie wiem czyja to opinia, ale słuchawki na różnych prezentacjach itp. mają duży pozytyw za wygodę i design ;)

Co to monitora, to za 800zł radziłbym ci wziąć coś 21:9. Super szeroki ekran, przydatny przy graniu w gry typu lol, czy CS ;)

w lola, wiedmina czy battlefielda to moze i tak, ale w cs to troche duzo, ludzie nawet na 4:3 graja, bo latwiej sie skupic na "malym punkcie". Ja bym kupił po prostu coś co ma 75hz w full hd. Choć do innych gier niz cs czy do pracy to bedzie dobry 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Z headsetów w tej cenie na pewno nic lepszego się nie znajdzie.

sa jeszcze hmc 631, maja lepsza scene, pozycjonowanie, gorsze nieco w muzyce

sa niewygodne i jakosc wykonania jest przecietna

­

Opublikowano

Co do słuchawek byle nie hyperx cloud , słuchawki są niewygodne , wiem bo sam mam .

Nie uogólniaj. Zależy od głowy. Na mojej były wygodniejsze od moich Senków PC360.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

w lola, wiedmina czy battlefielda to moze i tak, ale w cs to troche duzo, ludzie nawet na 4:3 graja, bo latwiej sie skupic na "malym punkcie". Ja bym kupił po prostu coś co ma 75hz w full hd. Choć do innych gier niz cs czy do pracy to bedzie dobry 

Mówisz, że lepiej grać w CS:GO na 4:3? To przy monitorze FULL HD masz zniekształcony obraz. Poza tym twój argument, jest trochę bezsensowny, bo ekran 21:9 poszerza pole widzenia w grach jak LoL, czy CS:GO (poczytaj, lub obejrzyj na youtube).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

W Myszce Zowie Fk2 też istnieje przycisk do zwiększania pomniejszania DPI itd ?. Myślicie że jeżeli moja dłoń ma ok. 19 cm to Fk2 będzie idealna czy zamała ? 

Aktualnie posiadam myszkę Titanum Raptor 3D OPT i wydaje mi się zamała 

Tak istnieje na spodzie myszy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

a co powiecie na temat tego PC ? 

PROCESOR CORE i5-4460 3.20GHz LGA1150 BOX GIGABYTE GA-B85M-D3H Intel B85 LGA 1150 (2xPCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3/CROSSFIRE) mATX CRUCIAL Ballistix DDR3 2x4GB 1600MHz BLT2C4G3D1608ET3LX0CEU HDD SEAGATE 1TB ST1000DM003 SATA III 64MB GIGABYTE GeForce GTX 970 4096MB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-E (1329/7000) (wer. OC - Gaming) (WindForce III) DVD-REC LG GH24NSC0 SATA BARE OEM CZARNY OBUDOWA AEROCOOL VS-92 BLACK USB3.0 - CZARNA ZASILACZ AEROCOOL KCAS-700 (700W) 80+ BRONZE
Opublikowano

Słaba obudowa i zasilacz też nie powala jakością wykonania. Dostałeś dobry zestaw wyżej, a ty jeszcze kombinujesz.

Opublikowano

Słaba obudowa i zasilacz też nie powala jakością wykonania. Dostałeś dobry zestaw wyżej, a ty jeszcze kombinujesz.

Taki został mi zaproponowany przez gościa co go będzie składał więc też chciałem się upewnić :) 

Opublikowano

zamow najzywczajnie z morele, wsadz usluge montazu, wpisz kod, masz wysylke i montaz za darmo

bierz z morele peceta nie z innych sklepow na miejscu, wyjdzie drozej

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...