Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na Moderatora działu

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-wiek 18

-język Angielski biegle w mowie i piśmie

- kreatywność hm...ktoś mi kiedyś powiedział ze jestem kretaywny ale czy to prawda...

-doświadczenie w prowadzeniu forum duże

-język Polski nie jestem dysortografem.

Dla czego ja?

Może nie wrzucam cudzych cheatów na to forum może nie znam sie na pisaniu owych cheatów ale funkcja moderatora to nie wrzucanie coraz to nowych programów umilających nam grę ale pilnowanie porządku na forum. Zupełnie nie rozumiem postawy innych kandydatów którzy obiecują wrzucać co rusz nowe programy... Ja ze swojej strony mogę obiecać ze będę pilnował aby nikt nie łamał regulaminu który zaakceptował tworząc tutaj konto.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ej hamerr ty masz 1 post i kandydujesz lol,każdy mod by dbał o porządek w tym dziale i na dodatek nic o tobie nie wiadomo

Moje kompetencje chyba powninien sprawdzić Administrator forum...wiec nie rozumiem o co Ci Kapciu chodzi...

Po drugie co z tego ze mam 1 post liczba postów nie swiadczy wcale o tym kim czlowiek jest... po za tym nie jestem tu dla "hakow" tylko chce zrobić porzadek na forum... czasem porady które tu sa przydaja sie do róznych rzeczy.

A jeżeli masz jakieś pytania z checią Ci odpowiem.

Ps. Twoja ranga w zupelności określa kim jest czlowiek z duża ilościa postów. Bez urazy nie sądze tak o Tobie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
To mogę zostać w końcu modkiem ??

Przepraszam bardzo ale z jakiej przyczyny Kac ma być moderatorem tego wspaniałego działu? Może mozna by zrobić jakąś sąde kto ma byc moderatorem i wybrac np. 5 osob i uzytkownicy będą wybierać. WYdaje mi się że to szłuszne. A tak wogóle to czemu mamy wierzyc że ma akurat takie oceny albo czy zna tak dobrze angielski? Jeżeli tak to z chęcią zobacze jego oceny z Polskiego i Angielskiego i co o nim myśla jego przyjaciele. JA mieszkam w anglii od 3 lat i z chęcią sie zmierze moim angielskim z KACpektem.

Pozdrawiam [email protected]

Opublikowano

Dobra z powodu zaistniałem sytuacji ponawiamy nabór i do tej niedzieli postaniam się wyłonić nowego Moderatora działu War Rock

Dla przypomnienia wymagania:

Wymagania:

- Minimum lat 14

- Język Angielski nie jest ci obcy

- Kreatywność, poczucie humoru

- Doświadczenie w prowadzeniu forum

- Język polski nie jest ci obcy

- Dlaczego właśnie ty..

Pozdrawiam i życzę powodzenia...

PS. Jeżeli zobaczę jeszcze raz w tym temacie innego posta niż kandydatura posypię się warn na 10dni..

Opublikowano

...Spelniam wszystkie kryteria dlatego moge zostac moderatorem global mam poczucie humoru znam jezyk mam 15 lat i niemam przeszkod (chyba zebym zostal moderatorem global ...

Opublikowano

Czego z góry oceniasz każdego że sie nie nadaje miałem trochę w tym poście więcej napisać ale sie powstrzymałem, zazwyczaj tak nie robie ale nie będzie ktoś tak mówił...

Opublikowano

LOL!! Przestańcie spamować!!! Jak chcecie sobie pogaworzyć to proszę to robić przez GG a nie na forum, i jeszcze w Topic` u nie na temat! Gdy bym był moderatorem już byś cię dostali po WARNIE!

Opublikowano

No ale nie jesteś i nikogo tu nie ma by dał tego warna

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mongoł z ciebie przecież to forum z hackami... ja bym powiedział że jesteś wyjątkowy z taką głupotą

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...