Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled.io - Sorry, you don't have permission for that!

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Ja już zrobiłem z 10 xD­ I nic tylko co 3 ma ten zjebany problem z tematu.

Przecież masz neutral leecher lvl, ja kiedyś tworzyłem ciągle konta na nulledzie, teraz zrobilem jedno i się na nim utrzymuje wystarczy pisać bezsensowne posty w tematach typu cola or pepsi (tak jest taki kappa) reputacja sama wskoczyła wystarczyło posiedzieć i popisać

Opublikowano

A za ile multikont jest ban?? jak mam 3 to mogę się obawiać? Przy czym z 2 nie korzystam.

Ja już zrobiłem z 10 xD­ I nic tylko co 3 ma ten zjebany problem z tematu.

Po jakimś czasie was dorwą, sam miałem dodatkowe 1 konto które zostalo zbanowane za multiaccounting.

Opublikowano

Przecież masz neutral leecher lvl, ja kiedyś tworzyłem ciągle konta na nulledzie, teraz zrobilem jedno i się na nim utrzymuje wystarczy pisać bezsensowne posty w tematach typu cola or pepsi (tak jest taki kappa) reputacja sama wskoczyła wystarczyło posiedzieć i popisać

Siedzę już z 3 godz a reputacja na poziomie 1 ;c

­

giphy.gif

Opublikowano

Pany czy was posrało :D? Ja dzisiaj ledwo załozylem konto i od razu ściągnałem L# scrackowane, pls wystarczy napisać komentarz pod postem związanym z L# :D :D

Opublikowano

Pany czy was posrało :D? Ja dzisiaj ledwo załozylem konto i od razu ściągnałem L# scrackowane, pls wystarczy napisać komentarz pod postem związanym z L# :D :D

No kur*a geniusz, ale tu chodzi o przyznanie autoryzacji...

Opublikowano

no to dalej nie wiem o czym mowisz, nie napisałem zadnego postu, nie dostałem zadnych ocen a boce sobie normalnie wiec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...