Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Ostatnio zacząłem obstawiać skiny na csgolounge, idzie Mi całkiem nieźle staram się obstawiać +1$ ale już chyba 3x nie dostałem skinów. Pierwszym razem z wygranej 0.60$ dostałem tylko jakiegoś gównianego negeva za +0.30$ (oszukany na 0.30$) drugim jak i trzecim razem dostałem tylko te skiny które obstawiłem (miałem do wygrania chyba 0.50, a trzecim razem 0.61 co było dziś) nie wiem czy Ja robię coś nie tak, czy te boty tak mają i mam gdzieś to zgłosić.

Pomoże ktoś? 

Opublikowano

Za mało stawiasz i csgl nie wypłaca całej stawki :-)

Skoro mam dostać 0.60 to za mało to ile mam stawiać? Wątpie,że to jest powód.

Opublikowano

Skoro mam dostać 0.60 to za mało to ile mam stawiać? Wątpie,że to jest powód.

Ty dajesz za mało, dlatego są momenty w których nie dostajesz wygranych. To jest powód B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Ty dajesz za mało, dlatego są momenty w których nie dostajesz wygranych. To jest powód B)

Tylko czasami dostaję wygraną o wartości 0.10 centów, czasami połowę wartości a czasami nic więc jak za mało? bo nie rozumiem. Możesz Mi wytłumaczyć? korzystam z csgolounge jakoś 4-ty dzień, ile powinienem obstawiać minimum? Chodzi Mi o to żeby wypłacało wszystko.

Opublikowano

potential - potencjalna, przewidywana

jeśli stawiasz na wysoki % to pomimo że masz napisane np 0,60€ to możesz nic nie dostać albo dostać mało.

ja np. stawiając 10€ i mając value 1€ dostałem tylko parę skinów za 4 centy i nie płakałem. ;)

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...