Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinający się mikrofon

czopex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż mam taki problem że wszyscy gracze w grze mówią że nie da się mnie zrozumieć gdy mówię bo laguje mi mikrofon i nic nie słychać, a jeśli rozmawiam z kimś na skype,tsie gdziekolwiek mikrofon działa bez zarzutu. Zmieniłem nawet już słuchawki z mikro bo myślałem że to od tego, google i yt też przekopałem, ale tam same poradniki do cs 1.6. Pozdrawiam i proszę o pomoc . 

Opublikowano

@RADTOR tylko tyle? Inni gracze nie mają takiego problemu, pozdrawiam ;).

Większość nie, ale niektórzy tak. Niektórym w CSie źle działa, a niektórym idealnie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mikrofon w CSie jest po prostu zjebany po całości, pozdrawiam.

Sam jesteś zjebany po całości. Te twoje posty są tak ograniczone, że piszesz je chyba tylko po to żeby sobie posty nabijac a nie pomoc.

@topic Jaki to mikrofon? Masz więcej niż 1?

Opublikowano

Sam jesteś zjebany po całości. Te twoje posty są tak ograniczone, że piszesz je chyba tylko po to żeby sobie posty nabijac a nie pomoc.

@topic Jaki to mikrofon? Masz więcej niż 1?

Lol, nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz skoro napisałem prawdę. CS potrafi robić szumy, przerywać itd.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@HJRxKING Mikrofon (Realtek High Definiti..) jest to mikrofon ze słuchawek creative fatality . Zrobiłem tam test mikrofonu (w tych ustawieniach ) i idealnie siebie słyszę.. Wcześniejszy mikrofon to też z jakiś słuchawek ale firmy nie podam bo kupiłem jakieś gówna tak o żeby na tsie można było posiedzieć i nie wiem jaka to firma .  

Edit: Pobieram nowe sterowniki do karty dźwiękowej, może coś pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...