Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 EN

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, drogi Użytkowniku forum!

Mam pytanie do graczy grających w zagraniczne globalne serwery Metin2. Czy opłaca się na nich zaczynać? Czy ludzie są życzliwsi, pomogą, są hojni? Czy na angielskim i amerykańskim globalnym serwerze można się dogadać?

Proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na angielskim, czyli metin2.co.uk grałem, powiem ci że spoko ludzie !

Dodatkowo, spotykałem wielu polaków, którzy teraz tam mają 105 poziomy.

Kiedyś było tam mało ludzi, to było minusem a teraz nie wiem jak jest

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Również grałem na angielskim i grało się bardzo przyjemnie.

Ludzie są w porządku, powiedziałbym, że większa kultura niż u nas na globalu ;)

Opublikowano

grałem kiedyś na metin2.uk kultura że szok wieksza niż na naszym globalu ale jeżeli wolisz jakiś zagraniczny to może shiro2 ? to też global tylko taki bardziej easy global w jezyku angielskim dogadasz się na luzie :P zawsze jeden admin w grze jest :v

Opublikowano

grałem kiedyś na metin2.uk kultura że szok wieksza niż na naszym globalu ale jeżeli wolisz jakiś zagraniczny to może shiro2 ? to też global tylko taki bardziej easy global w jezyku angielskim dogadasz się na luzie :P zawsze jeden admin w grze jest :v

Nope, tylko serwery globalne wchodzą w grę. A Metin2 Singapore?

Opublikowano

Czyli zacząć na Metinie dla Wysp Brytyjskich, tak? Dobrze, a jak sytuacja jest z US? Są jeszcze serwer FREE KINGDOM?

Metin2 us ponoć padł, coś tam stoi od gf ale to już nie są te serwery freekingdom, większość mogła się przenieść na sg i pewnie to wybrała.

Na sg polecam, ale długo nie pograsz pewnie zabraknie ci Polaków bo pouciekało ich że szok :D

Nawet mam jakieś eq tam ^^

Opublikowano

co do metina amerykanskiego moge powiedziec ze jest naprawde malo sklepow niewiem jak na expowiskach bo tylko 3 razy weszlem zobaczyc jak tam wyglada :)

Opublikowano

Aktualnie zacząłem grę na brytyjskim Metin2 i mam same dobre wspomnienia - dużo uciekinierów zachowało się, jednak liczebność ludzi - jak na PL'u. Ludzie są pomocni i w chwilę otrzymałem Yang na ulepszenia. Jak ma się sytuacja na rumuńskim Metinie?

Opublikowano

Aktualnie zacząłem grę na brytyjskim Metin2 i mam same dobre wspomnienia - dużo uciekinierów zachowało się, jednak liczebność ludzi - jak na PL'u. Ludzie są pomocni i w chwilę otrzymałem Yang na ulepszenia. Jak ma się sytuacja na rumuńskim Metinie?

Na brytyjskim jest tyle ludzi, ponieważ jest 1 serwer. Przed fuzją było znacznie mniej, dlatego tak pisałem.

Rumuński nie wiem, pewnie sporo ludzi, na Tureckim gra najwięcej ludu, od zaje...nia xD

Opublikowano

Na brytyjskim jest tyle ludzi, ponieważ jest 1 serwer. Przed fuzją było znacznie mniej, dlatego tak pisałem.

Rumuński nie wiem, pewnie sporo ludzi, na Tureckim gra najwięcej ludu, od zaje...nia xD

Trochę dziwnie grałoby mi się z osobami wyznającymi inną wiarę, niż ja. Oni chyba czczą Allaha, nie? Zacząłem na brytyjskim - nie wiem, jak w Ameryce jest, ale z tego co pisano wcześniej, jest mało sklepów.

Opublikowano

Dlaczego "grywalne"? Chodzi Ci tutaj o ilość ludzi dostępnych w grze? Bo jak patrzę, to u Turków gra ogrom ludzi, to samo pewnie po niemiecku, ale niemieckiego nie znam, uczę się innych.

Pasjonat
Opublikowano

Na każdym serwerze można znaleźć kogoś kto Ci pomoże, ale fakt, chyba Niemcy są najbardziej w porządku na globalnym. UK zresztą podobnie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Na każdym serwerze można znaleźć kogoś kto Ci pomoże, ale fakt, chyba Niemcy są najbardziej w porządku na globalnym. UK zresztą podobnie.

Tylko kurna niemiecki trzeba znać dobrze, by się z nimi dogadać, rozumiesz? Ja się innych uczę, a angielski - największa podstawa. Teraz inne języki - francuski, włoski, a nawet japoński.

A jak z Polakami tam?

Pasjonat
Opublikowano

Rozumiem, rozumiem. ;) Polaków dużej ilości jakoś nie ma, przynajmniej wtedy, kiedy tam grałem. Ale znaleźć ekipę sobie można.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...