Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rada na całe życie!

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"To emocje, nie rozwiązanie"

Te słowa pomogły mi oraz osobom którym je zacytowałem w wielu problemach, między innymi dlatego że wmawiasz sobie to że działasz pod wpływem impulsu bo taka jest natura ludzka, a dopiero potem widać tego przykre efekty kiedy jest już za późno by coś naprawić.

Dlatego te słowa uważam że mają największą siłę, są proste i cholernie mocne. Zalecam wszystkim rozważenie tych słów w pewnych sytuacjach :)

Opublikowano

- "Śmierć jednej osoby to tragedia, śmierć miliona to statystyka" <3

- "Mówią bądź sobą, a każą brać przykład z innych"

- "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie "

Opublikowano

Na samą myśl, że muszę kimś zos­tać, ogar­niał mnie nie tyl­ko strach, ale wręcz mdłości. Nie mogłem znieść myśli, że zos­tanę praw­ni­kiem, rad­nym, inżynierem czy czymś ta­kim. Ożenię się, będę miał dzieci, dam się złapać w struk­turę rodzinną. Codzien­nie będę chodził do pra­cy i wra­cał. Niemożli­wa sprawa. 

Charles Bukowski

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije !

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku.

Sun Zi

I prosty

I will never be afraid again, I will keep fighting till the end.

Bass Hunter xD

sygna.png

Opublikowano

Rób swoje, nawet jeśli inni mówią Ci, że jest to złe to sam sprawdź jak jest., doświaczaj. Nie omijaj błędów, lecz ich szukaj. 

Opublikowano

Związek z prawdziwą księżniczką z którą chciałbym przeżyć wszystko!

~ @Majken

Jak się rozkręcę, to się sam skręcę i Ci połamie ręce.

~ Marcin aka CoveR

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ufaj tylko sobie, pamiętaj każdy martwi się o swoją dupe.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

"Napierdalaj tematami na pogaduszkach żeby sobie nabić postów" - złota rada tego forum.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...