Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rada na całe życie!

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym, aby każdy czytający ten temat, pozostawił tutaj jakiś cytat, indywidualną myśl, która może dla drugiego człowieka być cenną radą na całe życie. :)

Moja taka rada w formie cytatu brzmi: "Żaden z nas nie jeste doskonały, a wygra ten, kto wytrwały w swoim jest".

Teraz wasza kolej! ;)

qTyp0z6.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi."

"Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać."

To są moje dwa ulubione z takich można rzec życiowych. Mam jeszcze inne, ale te już niestety odnoszą się do fotografii. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Always dress the best when you feel the worst. 

w wolnym tłumaczeniu: zawsze ubieraj się najlepiej kiedy czujesz się najgorzej

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

"Aby zdobyć wielkość, człowiek musi tworzyć, a nie odtwarzać."

­

Ten cytat bardzo mi się podoba i w 100% się zgodzę ;)

qTyp0z6.png

Opublikowano

„Mury istnieją po to, by powstrzymywać ludzi, którzy nie pragną czegoś dostatecznie mocno.” - Randy Pausch

Opublikowano

"Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła

i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.

Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień"

Scott Taylor

Opublikowano

Z cytatów wiele nie wyciągniesz. A skoro mamy dawać jakieś rady, to...

"Wybierz sobie zawód, który lubisz, a całe życie nie będziesz musiał pracować."

Pozdrawiam :)

Opublikowano

"Złoto to pieniądz królów, srebro to pieniądz inteligencji, bartet to pieniądz chłopów, dług to pieniądz niewolników"

"Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców"

Opublikowano

,, dupa, dupa, dupa ''  ~ Ferdynand K.

Wam już się w dupach poprzewracało od tego ciepła, ja rozumiem wszystko np. cześć, jestem tu nowy, ale wklejanie cytatów, które uważa się za wspaniałe, a w rzeczywistości ma się je w dupie to lekkie przegięcie.

pyhvh7E.png

Opublikowano

,, dupa, dupa, dupa ''  ~ Ferdynand K.

Wam już się w dupach poprzewracało od tego ciepła, ja rozumiem wszystko np. cześć, jestem tu nowy, ale wklejanie cytatów, które uważa się za wspaniałe, a w rzeczywistości ma się je w dupie to lekkie przegięcie.

To, że ty nie masz wyobraźni, nie masz celu, nie masz motta to twój problem. Dobrze, że o tym piszesz ale nie musisz wulgarnie ;)

qTyp0z6.png

Opublikowano

To, że ty nie masz wyobraźni, nie masz celu, nie masz motta to twój problem. Dobrze, że o tym piszesz ale nie musisz wulgarnie ;)

A tam na Ciebie to szkoda czasu. Aż mi się taka bajka przypomniała, koleś w depresji, posiada około 25 mott, które mówi, gdy mu źle i właściwie tylko tyle. Masz coś do mojego motta? Powiedział je bardzo sławny i utalentowany komediant, a motto jest aktualne do dziś, oczywiście pomijając wiele innych mądrych mott - oczywiście to nie takie proste do zrozumienia jak wasze motta, one mają bardzo głęboki sens, a bardzo często skłaniają do refleksji nad własnym życiem.

"Miej wyjebane , a będzie ci dane"

Moje życiowe motto ;d

W końcu jakieś normalne motto.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...