Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konta

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Od tygodnia około gdy gram MM'y spotykam często ludzi co mają od 30 do 150h w cs'ie, i prawie zawsze te osoby są w tabeli pierwsze lub drugie, zdarzają się często w teamie przeciwnym jak i moim, ale to trochę dziwne, typek 1,5k h trzeci a przed nim gracz co ma 50 hi 100h. Skąd to się wzięło?

Opublikowano

smurf(majacy drugie konto z duzo lepsza ranga) albo cheater.

innego wyjscia nie ma.

po 3 to ze ktos ma 1k+ godzin w cs nie znaczy ze gra dobrze ^^

Specjalista
Opublikowano

No kurde ale ile można na takich trafiać, ja mam 450h i kałacha, a jedzie mnie typek co ma 30h i mam tak co dwie gry, nie wiem kiedy ostatnio miałem fajną wyrównaną grę. Jeśli chodzi o cheaty, ciężko im wydać trochę hajsu i zrobić dobre zabezpieczenia, a o comunity juz nie wspomnę... Rozgrzewka darcie mordy, zmiana połów darcie mordy koniec gry darcie mordy

Opublikowano

No kurde ale ile można na takich trafiać, ja mam 450h i kałacha, a jedzie mnie typek co ma 30h i mam tak co dwie gry, nie wiem kiedy ostatnio miałem fajną wyrównaną grę. Jeśli chodzi o cheaty, ciężko im wydać trochę hajsu i zrobić dobre zabezpieczenia, a o comunity juz nie wspomnę... Rozgrzewka darcie mordy, zmiana połów darcie mordy koniec gry darcie mordy

Ilość smurfów rośnie, nie dziw się.

Co raz więcej ludzi rezygnuje z większych rang, aby pobawić się na małych i wyciągać 50+ killi ;D

Ex Lider Counter-Strike

Specjalista
Opublikowano

To się cieszę że muszę grać z cheaterami, smurfami, i flamerami... Czas wrócić do LoL'a gdzie nawet tam comunity jest lepsze a cheater to trafia się raz na ruski rok.
A zauważyliscie że Niemcy często się odpalają? ^^

Opublikowano

Niemcy i Szwedzi to zakały cs'owego community imo. Wolę grać z ruskimi... Ziomki wywyższają się choćby byli nie wiadomo kim, a jak dostają na meczyku w dupę, to wyzywają cię od haxów :DDD Z ruskimi to chociaż zabawnie jest

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Haxów w CSie jest naprawdę niedużo, a całe to gadanie o cheatach to gadanie ludzi, którzy są po prostu nie potrafią zrozumieć, że ktoś jest od nich lepszy. Btw. Nie rozumiem spinania się, że ktoś smurfuje. Narzekanie, że ktoś jest lepszy od Ciebie... No i z lepszym graczem więcej się nauczysz.

graphic.pnggraphic.png

Specjalista
Opublikowano

Haxów w CSie jest naprawdę niedużo, a całe to gadanie o cheatach to gadanie ludzi, którzy są po prostu nie potrafią zrozumieć, że ktoś jest od nich lepszy. Btw. Nie rozumiem spinania się, że ktoś smurfuje. Narzekanie, że ktoś jest lepszy od Ciebie... No i z lepszym graczem więcej się nauczysz.

Bo gram dla rozrywki? Rangi są zrobione żeby grać na takim samym poziomie? Spinanie że ktoś jest lepszy ode mnie, nie raz musiałem grać na typa który skanuje przez wszystko co może w przeciwnym teamie czy w moim...

Opublikowano

Bo gram dla rozrywki? Rangi są zrobione żeby grać na takim samym poziomie? Spinanie że ktoś jest lepszy ode mnie, nie raz musiałem grać na typa który skanuje przez wszystko co może w przeciwnym teamie czy w moim...

Lol, masz przynajmniej okazję się czegoś nauczyć przy dostawaniu wpierdolu od lepszych ludzi. Stań się lepszy od nich i tyle.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może być to smurf, cheater albo też i dobry gracz.. Wy widzicie tylko 2 wyjscia. Cheater i smurf.

Smurf jest dobrym graczem...

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...