Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamazane litery

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź obczaj mój temat i powiedz czy też tak masz. mam nadzieję, że mój laptop się nie jebie xD

Nie mam takiego czegos ;d i tez gram na laptopie.

Nie, u mnie jest wszystko w porządku. Jeśli coś Ci się źle spatchowało to napraw sobie pliki.

Dlugo to sie bedzie robic? 

O takie cos mam gfdpqv.jpg

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie mam takiego czegos ;d i tez gram na laptopie.

Dlugo to sie bedzie robic? 

O takie cos mam gfdpqv.jpg

Zależy, mi się robi 10 minut, a innym może się robić 30 min. W każdym razie jest to coś, co przy takim błędzie powinieneś zrobić od razu :)

Opublikowano

To jest raczej wina ze strony Riotu. Mi na przykład w miejscu gdzie mam przedmioty wyskakują jakieś strzałki, przez co nie widzę moich wspaniałych przedmiotów :) W następnym patchu lub w jakimś oddzielnym zapewne to naprawią. Nie wszystko da się przewidzieć i każdemu zdarza się popełnić błąd. Wystarczy cierpliwie poczekać.

Gucioland_wqxeeqs.png

Opublikowano

Może to być z winy patcha, skoro kilka osób tak ma, a wątpię w taki przypadek, aby kilku osobom naraz w grafie porobiły się dziury. Skoro nie działa naprawa, to może zgłoś błąd do supportu. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...