Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeaBot - omijanie i resetowanie na trialu

asylumx1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym zwrocic uwage kolegow na to ze ten bot mozna w jakis sposob resetowac triala bez koniecznosci kupowania tego bota.

Robilem kilka testow i wychodzi na to ze"

Bot gdzies maskuje swe pliki bo nie da sie innym kontem zalogowac na ten sam PC!

Mozna zajerestrowac konto poprzez zmiane ip!, ale te konto nie zadziala na tym samym pc jak juz bylo uzyte jedno konto

Probowalem na drugim komputerze i po uplywie triala zrobilem format C: i to nic nie pomoglo pokazuje ze mam juz konto itd

Wnioski sa proste ten bot gdzies zapisuje config ze ten komputer a raczej ID komputera uzywalo bota i ma powiazane z siecia isnidercode 

Rozwiazanie to trza znalesc jak maskowac/zmienic ID komputera a to ja tego nie wiem. byc moze ktos z was wie o jakie Id chodzi i jak je zmienic skoro po Formacie wciaz pokazuje ze uzywalem bota.

Zapraszam do dyskusji moze wspolnie uda nam sie omijac triala bo konto z sf mozna uzywac do woli tego samego na wciaz innym loginie  bota

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a spróbuj zainstalować wirtualną maszynę na swoim kompie a tam możesz instalować windowsa najlepiej xp i zrób kopie jego żeby potem nie instalować 2 raz i robisz tak instalujesz przeglądarkę i pobierasz tego bota oczywiście na tą wirtualną maszyną i po 2 dniach usuwasz ten windows i teraz wchodzisz do tego programu i robisz znów kopie tego 2 windowsa i instalujesz przegladarke i bota i zobacz

masz tutaj jak zainstalować https://www.youtube.com/watch?v=oK7L6hqFQNU

Opublikowano

Witam. Jako ze robilem formata i nic to nie dalo. ustawienie nowej maszyny i "zerownie" windowsa na vm moze miec podobny efekt. ale wczesniej jak 2 dni to nie uda i sie zrobic z uwagi na czs pracy. jak ktos da rade to prosze bardzo ja za 2 dni sproboje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Juz w to troche nie gram ale "format" nic nie da  bo z tego co pamietam to jest zapamietywany adres karty "MAC" czy jakoś tak a on sie nie zmieni nawet po formacie.. Są programy co to oszukuja .

asylumx1

"

Bot gdzies maskuje swe pliki bo nie da sie innym kontem zalogowac na ten sam PC!

Mozna zajerestrowac konto poprzez zmiane ip!, ale te konto nie zadziala na tym samym pc jak juz bylo uzyte jedno konto "

Nie cxałkiem wiem o Co Ci chodzi ale ukrywanie IP nic Ci nie da bo gry czszytują twój adres MAc-k  z kart lub z płytu jak masz integrala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...