Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść do gry (bo wybraniu postaci zacina sie) na Intel HD 4600

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mam dodatkowej karty graficznej posiadam tylko tą Intel HD Graphics 4600, moje specyfikacje sprzętu to:

i5-4460@3,2ghz,

8GB ram

Próbowałem już z wszystkimi zgodnosciami, adminami, nawet pobierałem na nowo clienta, reinstalacja sterowników jak i tych starszych. Wszystko na nic, a głównie to metin mi nie działa bo gry jak Lol czy Minecraft działają normalnie bez najmniejszych problemów, wszystko śmiga i buczy tylko w tym metinie jest problem. Teraz zapodam 2 ssy pokazujące (raz mi się udało wejść ale jak juz wejde to się zacina i nawet scrollować nie mogę).

Bez sterowników też próbowałem ale wtedy to już się cały ekran migotał i nadal miałem ten sam problem, możliwe, że błąd leży gdzieś w tych dodatkach (directx) itp ponieważ dopiero co wczoraj go dostałem.

nCVDDrg.jpg

nXYa2oj.jpg

Nie wszedłem do gry, po prostu się wlogowałem i na tym się zaciął i przy kazdej próbie wyskakuje ten cholerny komunikat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...