Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje deck do kapłana i maga

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio kupiłem sobie czarną góre pierwszy stage a co za tym idzie, mam thaurrisa i ponurego klienta. Potrzebuje deck do kapłana i maga :) Najlepiej jeżeli będzie się składał z wyżej wymienionych kart, podstawowych i kart o maxymalnej wartości 40 pyłu. Prosiłbym o pominięcie kart które można dostać z naxa i góry, na razie nie zamierzam odblokowywać reszty :D Najlepiej mi się gra z kartami które dużo nie kosztują, tylko 2 karty o wartości +7 reszta 6 i mniej, tak bym mógł nimi spamować. Najlepiej jeśli będą się zgrywać z ponurym (okaleczanie i te sprawy :D). Screenshot gotowego decku mile widziane :)

Dzięki!

Opublikowano

dla maga moim zdaniem te karty sa beznadziejne juz lepiej dla wojownika gdzie mozna zrobic takie combo ponurym klientem ze szok ;d jak bedziesz zainteresowany to moge powiedziec jakie karty mniej wiecej do niego dodac

Opublikowano

z tego co napisałeś wynika że chcesz spamować kartami a mag/kapłan się do tego nie nadaje dla grim patrona najlepszy jest warrior ma spelle który zabierają po 1hp robienie grim patrona pod maga czy tam kapłana niema sensu ja na twoim miejscu zrobiłbym warriora pod grim patrona dwie najważniejsze karty już masz thauri i grima masz są jeszcze ci tylko potrzebne dwie ważne karty z naxxa pozbieraj "trochę" (2800g) golda i masz łatwą legendę :D

Opublikowano

1 eternity later... "W końcu złożyłem deck" :D

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

1 eternity later... "W końcu złożyłem deck" :D

Haha, zacząłem czytać ten temat, no i tak patrze patrze, i spodziewałem się, że ktoś wystawi warriora za miliard pyłu XDD.

//Odbiegacie od tematu.

//Press.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...