Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer RPG | San Fierro Thug Life

matini12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować nowo powstały serwer mta na wersji 1.5.  Serwer jest sam w sobie zadbany , administracja cały czas stara się robić nowe mapki oraz pisać skrypty żeby umilić grę graczom. Serwer posiada prace dorywcze jak i prace stałe do których można się dostać tylko przez podanie na forum. Ja sam w sobie jestem graczem i oceniam ten serwer ponieważ moim zdaniem jest godny uwagi. Jest trochę mało osób dlatego napisałem wam publikacje serwera żebyście ludzie wbili i zobaczyli jak to jest naprawdę świetny serwer. Jeśli ktoś nie wierzy w moje słowa to zapraszam naprawdę możecie wbijać na serwer i sami to sprawdzić. Atmosfery nie ma złej jest taka w porządku a gdyby grało więcej ludzi to napewno atmosfera się poprawi. Na serwerze nie ma jeszcze liderów frakcji lecz można składać na nich podania. Wzorów na podania nie ma każdy musi być kreatywny i napisać po swojemu i pokazać że mu na tym naprawdę zależy. Życzę wszystkim powodzenia i serdecznie zapraszam na ten serwer. Więc zaczynajmy  :D

Strona serwera :

http://roosvelt.ugu.pl

IP Serwera :

mtasa://80.72.36.205:20064

Pracę Dorywczę :

- Tartak ( oznaczony blipem T na mapie i gps)

mta-screen-2015-08-04-22-55-23.jpg

- Baza Paczek ( oznaczony blipem C różowe na mapie i gps)

mta-screen-2015-08-04-22-53-15.jpg

Prace stałe : 

- Urząd (Czerwone S na mapie i gps)

w urzędzie zdajecie prawo jazdy , robicie licencje na broń oraz rejestrujecie tam pojazdy

mta-screen-2015-08-04-23-02-36.jpg

- Policja ( Niebieski kogut na mapie i gps)

Policja dba o porządek na drodzę żeby nie było przemytników , piratów drogowych oraz dba o to że jak ktoś kogoś zabije i zgłosi się to policji i będzie się miało na to dowód osoba która zabiła inną osobę idzie do więzienia. Kary oraz mandaty są ustalane w taryfikatorze.

mta-screen-2015-08-04-23-02-05.jpg

- Taxi ( Parking za spawnem)

Taxi to jedna z najważniejszych prac która potrzebuje kulturalnych oraz ogarniętych ludzi żeby potrafili dotrzeć do klienta jak najszybciej i jak najkrótszą drogą go dowieźli.

mta-screen-2015-08-04-23-03-06.jpg

- Pomoc Drogowa ( Koparka na mapie i gps)

Pomoc Drogowa dba o porządek na ulicach żeby auta źle zaparkowane były holowane na parking w pomocy drogowej. Auto oczywiście można tam wykupić za drobną opłatą. A także w pomocy drogowej gdy ją wezwiemy można zakupić naprawe pojazdy lub go zatankowanie.

mta-screen-2015-08-04-23-01-50.jpg

- Koncern Naftowy ( złota kropelka na mapie i gps)

Koncern Naftowy zajmuje się dowożeniem do stacji paliw aby gracze którzy tankują swoje samochody mieli gdzie zatankować.

mta-screen-2015-08-04-23-14-14.jpg

Jest też oczywiście na serwerze system mechaników którzy są ustawieni w kilku miastach i są oznaczenie Czerwonym Kluczem. 

mta-screen-2015-08-04-23-11-48.jpg

Serwer posiada zarówno salon samochodowy który wygląda tak i jest on w 2 miejscach. Oznaczony jest literką białą S.

mta-screen-2015-08-04-23-12-18.jpg

Serwer ma system bankowy który jest oznaczany Zielonym $ na mapie oraz gps.

Administracja Serwera :

Owner : Art^

Owner : Nyrone

Owner : Nieznajomy

Admin  : Frizi

Na serwer gorąco polecam . Administracja jest ogarnięta , pracowita a zarazem stara się pomagać równocześnie graczom. Na serwerze będą odbywać się eventy różńe takie jak np. Derby , wyścig , boks , bijatyki np. lopatami i wiele innych. Bardzo bym prosił o nie hejtowanie mojej publikacji ponieważ napisałem swoją 1 publikacje w życiu dlatego zapraszam i polecam serwer naprawdę.  Widzimy się na serwerze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...