Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do wota

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś tam pewnie są ale lecą za nie bany.Jeśli chcesz stracić konto to polecam, a zresztą niszczysz tym samą gre i stajesz sie zakałą na wysokich tierach.

Pozdro

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jakieś tam pewnie są ale lecą za nie bany.Jeśli chcesz stracić konto to polecam, a zresztą niszczysz tym samą gre i stajesz sie zakałą na wysokich tierach.

Pozdro

Nigdy nie puściłbym bota na zwykłym koncie. Poza tym grać jako tako umiem (dat sarkazm) także nikomu raczej gry bym nie psuł. 

Opublikowano

Nigdy nie puściłbym bota na zwykłym koncie. Poza tym grać jako tako umiem (dat sarkazm) także nikomu raczej gry bym nie psuł.

To po co ci ten bot? :v

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Np. Może wbić kilka X tierów i konto sprzedać :) Wszystko jest możliwe :D Kasa zawsze jakaś wpadnie jakby za darmo :D

Opublikowano

Np. Może wbić kilka X tierów i konto sprzedać :) Wszystko jest możliwe :D Kasa zawsze jakaś wpadnie jakby za darmo :D

Dobrze... a teraz załóżmy, że ja kupuję to konto i po kilku godzinach gry dostaję bana za coś, czego niby nie robiłem, czyli bociłem. Po czym tracę: pieniądze & konto.

Czy nie wydaje ci się to oszustwem?

Proszę, następnym razem postaw się w sytuacji kupującego :)

Serdecznie pozdrawiam. DJ Avsky

Opublikowano

Żeby wbić 2 X tiery na które mi zwyczajnie szkoda czasu.

Konta z czerwonymi statami nikt nie weźmie.

Dobrze... a teraz załóżmy, że ja kupuję to konto i po kilku godzinach gry dostaję bana za coś, czego niby nie robiłem, czyli bociłem. Po czym tracę: pieniądze & konto.

Czy nie wydaje ci się to oszustwem?

Proszę, następnym razem postaw się w sytuacji kupującego :)

Serdecznie pozdrawiam. DJ Avsky

To samo co wyżej, boconego konta na pewno bym nie sprzedał. 

Ale wróćmy do tematu, to wreszcie są jakieś boty czy nie ?

Opublikowano

Płatne:

http://cyber-tank.ru/

http://wotbot.systems/(istnieje sposób na wersję "free"... Zobacz moje poradniki)

http://www.tankleader.com/

Jeszcz tu coś znalazłem (niby free), ale to chyba jest WotBot.Systems wpakowany w 7z ;| Chociaż możesz sprawdzić.

Google drive ma własny skan... :) Ale tego akurat nie przeskanuje ze wzgledu na rozmiar.

Zaraz wrzucę skan. Jest to "darmowy" (jeszcze nie sprawdziłem) "TankBot".

Skan przesyłą się na VT. Przepakowałem na .RARa i jest 45mb

..i jest na wersję 0.8.8 xD

Masz jeszcze to: http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1004224może Cię zainteresuje.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz odpalać bota na głównym koncie to czemu nie zagrasz po prostu na Common Test?

DUH

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz odpalać bota na głównym koncie to czemu nie zagrasz po prostu na Common Test?

DUH

Po pierwsze nie chce mi się tego ściągać, po drugie testy mają wyznaczone dni, po trzecie CT to nie to samo.

Opublikowano

Stop! Wyczerpałem temat. Więcej botów nie znajdziecie, amen :)

Właściwie to w tym temacie robią się z igły widły. Strasznie ciekawscy ludzie ^^.

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...