Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] Polski Serwer RPG |San Fierro Thug Life

matini12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować nowo powstały serwer mta na wersji 1.5.  Serwer jest sam w sobie zdbany , administracja cały czas stara się robić nowe mapki oraz pisać skrypty żeby umilić grę graczom. Serwer posiada prace dorywcze jak i prace stałe do których można się dostać tylko przez podanie na forum. Ja sam w sobie jestem graczem i oceniam ten serwer ponieważ moim zdaniem jest godny uwagi. Jest trochę mało osób dlatego napisałem wam publikacje serwera żebyście ludzie wbili i zobaczyli jak to jest naprawdę świetny serwer. Jeśli ktoś nie wierzy w moje słowa to zapraszam naprawdę możecie wbijać na serwer i sami to sprawdzić. Atmosfery nie ma złej jest taka w porządku a gdyby grało więcej ludzi to napewno atmosfera się poprawi. Na serwerze nie ma jeszcze liderów frakcji lecz można składać na nich podania. Wzorów podania a ni nic nie ma każdy musi być kreatywny i napisać po swojemu i pokazać że mu na tym naprawdę zależy. Życzę wszystkim powodzenia i serdecznie zapraszam na ten serwer. Więc zaczynajmy :D

Strona serwera :

http://roosvelt.ugu.pl

IP Serwera :

mtasa://80.72.36.205:20064

Pracę Dorywczę :

- Tartak ( oznaczony blipem T na mapie i gps)

mta-screen-2015-08-04-22-55-23.jpg

- Baza Paczek ( oznaczony blipem C różowe na mapie i gps)

mta-screen-2015-08-04-22-53-15.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...